medrek.se

Är du erfaren sjuksköterska som är nyfiken på inflammation & infektionsvård?

Regioner
Utgår

2019-06-16

Ansök nu

Är du erfaren sjuksköterska som är nyfiken på inflammation & infektionsvård?

Vill du få unik spetskompetens inom inflammation och infektionsvård på Sveriges största specialistenhet för infektionssjukvård?
 
Vi söker engagerade sjuksköterskor som vill vara med och driva och utveckla framtidens arbete på våra avdelningar!  
 
Tema Inflammation och Infektion har ett rikt urval av intressanta och högspecialiserade verksamheter som ger dig en unik möjlighet att växa och utvecklas i din roll som sjuksköterska. Inflammation och Infektion är ett sjukhusövergripande tema som ansvarar för vård, forskning och utbildning inom flera internmedicinska specialiteter som endokrinologi, njurmedicin, gastroenterologi, lungmedicin samt infektionssjukdomar, reumatologi, hud och venereologi.  
Vården är organiserad i 17 patientflöden som är samlade i fyra patientområden som där alla har verksamhet både i Huddinge och i Solna.  
 
Vi arbetar flödesinriktat och kan erbjuda dig en stimulerande, spännande och utvecklande arbetsplats tillsammans med kompetenta kollegor i framtidens sjukvård.  
Läs mer om oss här. 
 
Vi erbjuder  
Förutom att du kommer att få jobba med högkvalitativ och innovativ vård med en stark koppling till forskning och alla de förmåner vi som Universitetssjukhus kan ge så erbjuder vi dig en plats i vårt team där vi värdesätter dig som individ. Vi är inkluderande, omtänksamma och hjälper varandra framåt.   Möjligheten till att arbeta med högspecialiserad vård på ett av Europas största universitetssjukhus!   Arbete inom slutenvård, dagvård eller mottagning (vi kan även erbjuda en kombination av dessa).   Skräddarsydd introduktionsutbildning.   Tillsvidareanställning, vikariat eller timanställning. Heltid eller deltid. Dag, kväll och/eller natt.   Möjlighet att gå specialistsjuksköterskeprogrammet med inriktning mot akutsjukvård (60 hp), studierna bedrivs på halvfart och du behåller din grundlön under studietiden.   Arbete enligt flera olika arbetstidsmodeller.   Regelbundna internutbildningar över året.  
Möjlighet till att ansöka om personalbostad.   Tillgång till personalgym, subventionerad fysisk träning utanför arbetstid eller friskvård på arbetstid.  
Möjlighet att hospitera alternativt arbetsväxla inom våra funktionsområden  
Vi jobbar fokuserat med ett delaktigt och närvarande ledarskap där vi ser individen och ser till att du får de bästa förutsättningarna till din fortsatta utveckling. 
SLL:s kompetensstege och arbetstidsavtal för sjuksköterskor
Vi söker  
Hos oss är teamarbete otroligt viktigt och en förutsättning för att kunna utföra vårt arbete – vi hjälps åt, vi ser och bekräftar varandra och vi tror på en inkluderande arbetsmiljö. Därför tror vi att även du är en positiv person som aktivt vill bidra till vår gemenskap och vi ser det som en fördel om du trivs i en miljö där du får använda din flexibilitet, problemlösnings- och samarbetsförmåga. Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med tidigare erfarenhet.   
 
I denna rekryteringsprocess sker urval löpande.  
 
Välkommen med din ansökan!

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo
Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning
Heltid
Kontakt
Ailer Parvini 
Rekryteringspartner
contacticon phone ailer.parvini@sll.se

Fackliga representanter
Vårdförbundet 08-517 72 968

Dela detta jobb

Är du erfaren sjuksköterska som är nyfiken på inflammation & infektionsvård?

Karolinska Universitetssjukhuset