medrek.se

Är du framtidens specialistsjuksköterska på Falck?

Ansök nu

Är du framtidens specialistsjuksköterska på Falck?

 

Falck Ambulans erbjuder tjänster inom prehospital akutsjukvård och utför ambulansverksamhet i Stockholm, Östergötland, Västerbotten och på Gotland. Våra verksamheter kännetecknas av att alltid sätta patientens bästa i centrum, en hög kvalitet, en väl utvecklad arbetsmiljö och fokus på utveckling av ambulanssjukvården.  

Gillar du omväxling och vårda en patient i taget? Då kan Falck Ambulans vara något för dig. Hos Falck använder du din specialistkompetens och har möjlighet att utvecklas inom prehospital vård. Uppdragen är omväxlande och du arbetar självständigt i team tillsammans med kollegorna. Som specialistsjuksköterska bär du det medicinska ansvaret och har stor självständighet vid beslutsfattande. 

Falcks förväntningar på dig är att din främsta drivkraft är att göra skillnad för andra. Du hämtar din energi genom personlig utveckling och att arbeta tillsammans med andra. Du har lätt för att bygga förtroende och förmåga att behålla lugnet i svåra situationer. Du tar ansvar för dina åtaganden och anpassar dig till förändrade omständigheter.

Vår kultur präglas av en stark teamkänsla där arbetsglädje värderas högt. Du som antar heltidsanställning får möjlighet att hyra en lägenhet via Falck. Lägenheterna är nybyggda och belägna i södra Stockholm. 

Tjänsten omfattar bland annat: 

  • Att du som specialistsjuksköterska är ytterst ansvarig för vården som ges i ambulansen
  • Att tillsammans med Räddningstjänst och polis genomföra gemensamma insatser
  • Delta i återkommande utbildningar relevanta för din yrkesroll

Krav:  

  • Du är specialistsjuksköterska med 2 års erfarenhet inom slutenvård eller akutsjukvård  
  • B-körkort med god körvana   
  • God förståelse om teamorienterat arbete
  • Behärskar svenska i tal och skrift  

Om tjänsten 

Tillträde och omfattning enligt överenskommelse. Rekryteringsprocessen innefattar kontroll hos IVO och Transportstyrelsen, Socialstyrelsen samt utdrag från belastningsregister. 
 

Vid frågor om tjänsten kontakta:  

Greta Nyström, greta.nystrom@se.falck.com, 076-133 22 34

Ansvarig rekryterare

Greta Nyström

greta.nystrom@se.falck.com

Dela detta jobb

Är du framtidens specialistsjuksköterska på Falck?

Falck Ambulans