medrek.se

Är du intresserad av att arbeta inom ambulansen?

Regioner
Utgår

2018-12-20

Ansök nu

Är du intresserad av att arbeta inom ambulansen?

Vi söker
Vårdlänken önskar komma i kontakt med dig som är specialistsjuksköterska för rekrytering till Falck Ambulans Stockholm.

Vad krävs för att söka tjänsten:

- Du har B-körkort (minst 2 år) och innehar mycket god körvana
- Flytande svenska i både tal och i skrift, på C1-nivå

Starkt meriterande är om du har en av följande vidareutbildningar; ambulans, anestesi, intensivvård eller akut/olycksfall.

I Stockholm bedriver Falck Ambulans ambulanssjukvård på entreprenad åt Stockholms läns Landsting, vid stationerna, Skärholmen, Huddinge, Botkyrka, Södertälje, Tyresö, Handen, Västerhaninge och Nynäshamn. Från 31/1 2019 utökar Falck med stationerna Värmdö, Nacka, Farsta och Hägersten i Stockholm. Det innebär att Falck kommer att utöka sin verksamhet med 100 nya medarbetare!

Du kommer att få 6 veckors introduktionsutbildning inklusive speciell körutbildning för utryckningsfordon. Flexibelt schema utifrån personliga önskemål och förutsättningar. Falck erbjuder hjälp till att ordna bostad i Stockholm.

Falck är ett växande företag som värnar om sina medarbetare och önskar bidra till att du utvecklas både i din yrkesroll och som individ. De värdesätter din kompetens och anser den vara en av grundbultarna i att uppnå verksamhetens mål – att hjälpa människor i deras vardag och bidra med en grundläggande trygghet till samtliga i samhället.

För att trivas i rollen ser vi att dina tidigare erfarenheter gör att du känner dig trygg och har förmåga att organisera och prioritera ditt arbete, även i stressade situationer. Du känner ett engagemang för ditt yrke och det faller dig naturligt att sätta patienten i fokus. Då du arbetar tätt ihop med kollegor upplever du dig själv som en tillgång i arbetsgruppen. Framförallt drivs du av att vara där din hjälp behövs.


Anställning
Tjänstgöring heltid eller deltid enligt överenskommelse.

Ansökan
Skicka in din ansökan idag då intervjuer och tillsättning sker löpande. Då Falck valt oss som samarbetspartner kommer all kontakt att ske via oss på Vårdlänken.

Om oss
Vårdlänken Bemanning och Rekrytering hyr ut och rekryterar kompetent och kvalificerad personal så som läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, sjukgymnaster, arbetsterapeuter, socionomer samt övrig vård- och omsorgspersonal.

Vi har över 20 års erfarenhet av bemanning inom vård och omsorg. Våra uppdragsgivare är både privata och offentliga aktörer inom hälsovård, sjukvård och omsorg över hela Sverige. Det gör oss till helhetsleverantör inom vård- och omsorgsområdet.

Läs mer om oss på vår hemsida www.vardlanken.se. Gå även in och gilla oss på Facebook www.facebook.com/vardlanken

Dela detta jobb

Är du intresserad av att arbeta inom ambulansen?

Vårdlänken Bemanning & Rekrytering