medrek.se

Är du intresserad av handledning? Vi söker en sjuksköterska till vår studentenhet inom Patientområde infektionssjukdomar

Regioner
Utgår

2019-09-24

Ansök nu

Är du intresserad av handledning? Vi söker en sjuksköterska till vår studentenhet inom Patientområde infektionssjukdomar

Om oss 
Studentenheten är en utbildningsavdelning med två uppgifter: att vårda patienter och att utbilda sjuksköterskesstudenter i verksamhetsförlagd utbildning. På enheten finns 15 studenter/period, uppdelade på tre vårdlag, som under handledning vårdar patienterna. Handledning av studenter genomförs utifrån en pedagogisk ram som innebär att studenter vårdar egna patienter tillsammans med andra studenter och stöd med av ett handledarteam.

Fem sjuksköterskor arbetar som handledare på enheten samt en klinisk lektor på 20 %.

Vi erbjuder 
Som nyanställd kommer du att få en introduktion som anpassas individuellt efter dina behov. Den stora variationen av diagnoser ger bred kompetens och goda utvecklingsmöjligheter inom patientområde infektionssjukdomar. 
Vi jobbar med en kompetensmodell som sträcker sig från generell omvårdnad till magisternivå där vidareutveckling inom specialområden och forskningsmöjligheter är naturliga delar. Är du intresserad av en sådan utveckling har vi medlen för att förverkliga det. Tjänsten är placerad i Huddinge.

Kvalifikationer 
Krav: vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Du ska ha ett par års erfarenhet som sjuksköterska samt erfarenhet av att handleda studenter. 
Meriterande: utbildning i handledning och erfarenhet av tidigare arbete med infektionssjukdomar.

Vi söker 
Dig som är positiv, engagerad samt har god samarbetsförmåga och intresse för handledning av studenter. Du har förmågan att se varje patients behov och få dem att känna sig trygga och omhändertagna. Du är öppen för utveckling och förbättringsarbete samt har en vilja att tillsammans med kollegor ständigt förbättra arbetssätt. Som handledare har du även kompetensen att stödja studenter i deras lärandeprocess och arbeta i ett handledarteam.

Intervjuer och urval sker fortlöpande.

Välkommen med din ansökan!

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo

Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Kontakt

Anna Holte 
Omvårdnadschef
0724698999

Fackliga representanter
Vårdförbundet 08-585 80 350

Dela detta jobb

Är du intresserad av handledning? Vi söker en sjuksköterska till vår studentenhet inom Patientområde infektionssjukdomar

Karolinska Universitetssjukhuset