medrek.se

Är du leg Fysioterapeut och vill arbeta inom äldreomsorgen?

Regioner
Kategorier
Utgår

2018-08-10

Ansök nu

Är du leg Fysioterapeut och vill arbeta inom äldreomsorgen?

Vi söker
Drivna och duktiga fysioterapeuter/sjukgymnaster som vill göra skillnad inom äldreomsorgen. Uppdraget ger dig ett stimulerande och självständigt arbete! Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper såsom ansvarstagande, bemötande, initiativ- och samarbetsförmåga. Vill du arbeta som konsult och känner dig trygg i din profession är detta ett uppdrag för dig!

Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter innebär att utreda, bedöma och utföra behandlingar samt träningsprogram för vårdtagare, förebyggande arbete samt aktiviteter för att öka livskvalitén. I arbetet ingår handledning, utbildning, delegering och ordination till vårdpersonal samt teamarbete. Viss hjälpmedelsutprovning ingår också.

Anställning
Du kommer att bli anställd som konsult för Vårdlänken Bemanning och Rekrytering med varierande arbetstider och tjänstegrad efter överenskommelse.

Som konsult erbjuds du konkurrenskraftig lön och intressanta uppdrag. Vi erbjuder även:
• Introduktion för att du så snabbt som möjligt ska komma in i din roll
• Regelbundna utvecklingssamtal med din närmaste chef
• Kontinuerlig coachning för att följa hur du når dina uppsatta mål
• Inbjudningar till seminarier och konsultträffar
• Friskvårdsbidrag

Ansökan
Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss. Ansök genom att klicka på knappen ”Skicka ansökan”. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten var vänlig och kontakta kontaktpersonen för respektive annons. På vår hemsida http://vardlanken.se/lediga-jobb/ presenterar vi alla våra lediga uppdrag. Urval och intervjuer sker löpande, vi tar tacksamt emot din ansökan snarast.

Om oss
Vårdlänken Bemanning och Rekrytering hyr ut och rekryterar kompetent och kvalificerad personal så som läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, sjukgymnaster, arbetsterapeuter, socionomer samt övrig vård- och omsorgspersonal.

Vi har över 19 års erfarenhet av bemanning inom vård och omsorg. Våra uppdragsgivare är både privata och offentliga aktörer inom hälsovård, sjukvård och omsorg över hela Sverige. Det gör oss till helhetsleverantör inom vård- och omsorgsområdet.

Läs mer om oss på vår hemsida www.vardlanken.se. Gå även in och gilla oss på Facebook www.facebook.com/vardlanken

Dela detta jobb

Är du leg Fysioterapeut och vill arbeta inom äldreomsorgen?

Vårdlänken Bemanning & Rekrytering