medrek.se

logo

Är DU min nya assistent?

Företag Forenede Care
Regioner
Kategorier
Utgår

2024-03-07

Ansök nu

Är DU min nya assistent?

Hallå... Här har ni mig!!

Jag är en social ung man på 23 år. MFF är laget som jag hejar på i alla lägen. Jag bor i Malmö tillsammans med min familj.

Jag har gått på Riksgymnasiet för rörelseförhindrade i Kristianstad. Där läste jag ett Introduktionsprogram som var anpassat efter mina behov. Jag pendlade oftast mellan Kristianstad och Malmö med bil, men bodde även på internat på skolan vissa dagar i veckan. 

På fritiden gillar jag att titta på fotboll, både live och på TV. Mina favoritlag är Sveriges bästa lag Malmö FF och Liverpool. Jag spelar också datorspel, främst FIFA och sitter mycket framför datorn. 

Jag kommunicerar med hjälp av det internationella språket Bliss. Både analogt och digitalt. Jag använder tex en lampa som sitter på mina glasögon. Lampan pekar på olika symboler på en blisstavla. Jag behöver en assistent bredvid mig som kan tolka vad jag vill säga. Via datorn finns andra hjälpmedel såsom talsyntes.mm

Jag sitter i rullstol och kör permobil. Har mycket spasticitet i kroppen. Viljan till att komma ut i en arbetsmiljö och kunna bidra med mitt glada humör och min livserfarenhet är starkare än mitt funktionshinder.

Har varit ute på vård skolor och informerat om min situation och olika hjälpmedel. Vilket har varit väldigt uppskattat.

Det finns mycket mer att berätta, men det tar jag över en intervju.

Jag söker i första hand manliga assistenter.

Körkort är ett krav

Som personlig assistent är du en mycket viktig del i Hela Sveriges Assistans verksamhet.

Du bidrar till att en människa får möjlighet att leva efter sin vilja, att göra det den behöver, besöka de platser den önskar och vara med de människor den tycker om.

Inom Hela Sveriges Assistans har vi en hög professionell nivå och stort personligt engagemang.

Vi är måna om att du i din roll som personlig assistent ska trivas och kunna arbeta under trygga förhållanden med goda villkor

Rollen som personlig assistent

Som personlig assistent företräder du Hela Sveriges Assistans.

I rollen som personlig assistent kommer du att göra en webbutbildning om hur det är att arbeta som personlig assistent.

Du ska tillsammans med kunden och dina kollegor verka för god kvalitet samt följa företagets värderingar och policys.

Som personlig assistent ansvarar du för att ta del av information som huvudkontoret skickar ut, samt vid behov söka information som finns tillgänglig på hemsidan. I övriga frågor vänder du dig till din arbetsledare eller huvudkontoret.

I din roll som personlig assistent ingår att:

  • alltid ha kunden i fokus.

  • vara uppdaterad om genomförandeplanen som kan ges muntligen av kund, alternativt finnas nedskriven på plats eller i HSA tid.

  • ta del av de arbetsbeskrivningar och rutiner som finns på plats och följa dessa.

  • dokumentera och läsa dokumentation enligt rutinen i uppdraget.

Vi utbildar våra medarbetare för att säkerställa kvaliteten i den personliga assistansen. Alla våra nyanställda genomför en webbaserad introduktionsutbildning för personliga assistenter innan första arbetstillfället, eller senast inom en månad efter påbörjad anställning.

Som personlig assistent hos Hela Sveriges Assistans AB omfattas du av Almega/Vårdföretagarnas kollektivavtal med avtalad tjänstepension, utbildning och förmånlig friskvård

vänligen sök tjänsten via annonsen och inte via mail till kontoret ,då dessa mail lätt hamnar i skräppost

Dela detta jobb

logo
Är DU min nya assistent?

Forenede Care