medrek.se

Är du röntgensjuksköterska med erfarenhet inom mammografi och vill arbeta extra på lördagar?

Regioner
Utgår

2019-04-25

Ansök nu

Är du röntgensjuksköterska med erfarenhet inom mammografi och vill arbeta extra på lördagar?

Nu välkomnar vi dig som är röntgensjuksköterska och vill arbeta extra med mammografiscreening på lördagar.
 
Som timanställd hos oss kommer du att arbeta på lördagar med mammografiscreening i en stimulerande och utvecklande miljö på vår mottagning.
 
Här möter du många patienter där du på kort tid ska etablera en god kontakt samt genomföra undersökningen på ett professionellt sätt. Hos oss arbetar du med den senaste medicintekniska utrustningen på marknaden och ingår i en härlig samt kompetent arbetsgrupp med ett engagerat ledarskap. 
 
Fram till nya Bröstcentrum öppnar under 2019 kommer tjänstgöringen att förläggas på nuvarande mammografiavdelning på Radiumhemmet i Solna. 
 
Vi söker 
Som person har du förmågan att skapa ett förtroendeingivande möte med de personer som besöker oss. Du har lätt att anpassa dig till nya omständigheter och kan snabbt ändra ditt synsätt och förhållningssätt. Vidare ser vi att du är noggrann och kvalitetsinriktad med ett positivt och professionellt förhållningssätt till såväl kollegor som patienter.  
 
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 
 
Kvalifikationer 
Legitimerad röntgensjuksköterska med intresse och erfarenhet av mammografi. 
 
Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan redan idag! 
 
 
Välkommen med din ansökan! 
 
 
För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  
1. Personligt brev  
2. CV
3. Yrkeslegitimation   
 
 
Bild och Funktion är en sjukhusövergripande funktion som ansvarar för vård, forskning och utbildning inom Radiologi, Medicinsk Strålningsfysik, Nuklearmedicin och Fysiologi vid Karolinska Universitetssjukhuset. Funktionen samlar alla sjukhusets resurser inom kompetensområdet i en organisation som omfattar drygt 900 medarbetare och indelas i nio funktionsområden i Huddinge och Solna.  
Inom Bild och Funktion möts den nyaste, mest avancerade tekniken och högspecialiserade läkare, sköterskor, fysiker och biomedicinska analytiker. Tillsammans skapar vi ett högkompetent team med patienten i fokus.  
 
Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!
 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo
Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Anställningsform
Timanställning

Anställningens omfattning
Deltid
Kontakt
Nora Abu Zaid 
contacticon mobile 072-599 11 62

Fackliga representanter
Vårdförbundet: Anna Larsen 0700-891789

Dela detta jobb

Är du röntgensjuksköterska med erfarenhet inom mammografi och vill arbeta extra på lördagar?

Karolinska Universitetssjukhuset