medrek.se

Är du sjuksköterska med engagemang för personer med cancer i övre buken?

Regioner
Utgår

2022-05-27

Ansök nu

Är du sjuksköterska med engagemang för personer med cancer i övre buken?

Har du sett det mesta och önskar dig en spetskompetens? Vad passar då bättre än att ingå i vårt team som är högspecialiserad på matstrups- och magsäckscancer?  Vi är ledande i Sverige inom detta område och tar även emot patienter från övriga delar av landet.

Vi söker nu sjuksköterskor både dag- och natt till vår kirurgiska vårdavdelning K72 och till vår Intermediärvårdssavdelning (IMA) K44. 

Om oss
De första dygnen efter operation vårdas patienterna på IMA som har en högre vårdnivå och är mer medicinsk-tekniskt utrustad vilket genererar en högre personaltäthet. IMA har 6 vårdplatser. Efter något dygn när patienterna är mer stabila förs de över till vårdavdelning K72 där de fortsätter vårdas enligt standardiserade vårdprogram (ERP). Avdelningen har 12 vårdplatser fördelat på tre vårdteam.

Vi som arbetar tillsammans är sjuksköterskor, undersköterskor, läkare, kliniska omvårdnadsledare, paramedicinare, apotekare och omvårdnadschef. Vi jobbar fokuserat med ett delaktigt och närvarande ledarskap där vi ser individen och ser till att du får de bästa förutsättningarna till din fortsatta utveckling med region Stockholms kompetensstege som utgångspunkt vilken är kopplad till lönestegen.

För dig som är ny i yrket kommer du att omhändertas av erfarna medarbetare samt av våra kliniska omvårdnadsledare som utgör en stor trygghet på avdelningen.

Hos oss får du:

  • En individuell introduktion anpassad efter dina behov och tidigare erfarenheter
  • Digital internutbildning relevant för området som ett utbildningsblock under de första 6 månaderna för att få fördjupad kompetens inom övre bukkirurgi
  • Vi erbjuder och premierar handledarutbildning 7,5 Hp.
  • Alla nyanställda ska gå vår skräddarsydda 7,5 Hp kurs i Gastroenterologi och Onkologi
  • Arbete enligt regionens 24/7 avtal.
  • Tillgång till personalgym, subventionerad fysisk träning utanför arbetstid eller friskvård på arbetstid.
  • Möjlighet att gå specialistsjuksköterskeprogrammet (60 hp), studierna bedrivs på halvfart och du behåller din grundlön under studietiden.
  • Möjlighet till rotationstjänst mellan vårdavdelning K72 och IMA.
  • Möjlighet till att ansöka om personalbostad.

Tema Cancer arbetar även med mentorskap, vilket innebär att du som vill kan få en mentor utanför den egna avdelningen. Mentorskapsprogrammet finns för att främja kunskapsutvecklingen, möjliggöra för er att skapa ett nätverk inom temat och för att man ska stöttas i sin roll som sjuksköterska.

Vi söker
Dig som har ett genuint intresse för kirurgi och cancersjukvård, som är nyfiken och som kan se dig själv arbeta och utvecklas hos oss under en längre tid. Läs gärna om Region Stockholms kompetensstege för sjuksköterskor.

Kvalifikationer
Krav:

  • Svensk sjuksköterskelegitimation

Välkommen in med din ansökan!

Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Tema Cancer
Tema Cancer är ett av de största områdena inom sjukhuset. Verksamheten bedrivs huvudsakligen i Huddinge och Solna, men även på Danderyds sjukhus. Våra medarbetare utreder, behandlar och vårdar patienter med någon form av malign tumörsjukdom samt benign hematologi och koagulationssjukdom.

Genom att arbeta med värdebaserad vård där multiprofessionella och multidisciplinära team samarbetar strävar vi efter resultat som gör skillnad för våra patienter. Ett nära samarbete med Karolinska Institutet gör att vi även kan bedriva omfattande patientnära klinisk forsknings- och utbildningsverksamhet.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddad identitet. Om du har skyddad identitet ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Dela detta jobb

Är du sjuksköterska med engagemang för personer med cancer i övre buken?

Karolinska Universitetssjukhuset