medrek.se

Är du sugen på att köra Blodbussen? Vi söker en undersköterska med C körkort!

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-05-05

Ansök nu

Är du sugen på att köra Blodbussen? Vi söker en undersköterska med C körkort!

Vi erbjuder   
Är du intresserad av att möta och bemöta friska människor som kommer till Blodbussen för att ge blod, då är detta en tjänst för dig! Ombord på våra Blodbussar är vi ett glatt gäng som jobbar och vi tycker mycket om att arbeta med våra blodgivare som kommer och ger blod.  
 
Om tjänsten   
Blodbussarna består av två blodgivare-trailers och en stor blodbuss samt en mindre blodbuss. Blodbussarna utgår från blodbussgaraget i Årstaberg. Vi besöker företag och köpcentrum i Stockholms Län och vi har 130 hållplatser i Stockholms Län. Vi tar emot cirka 40-80 blodgivare per dag.   
 
Arbetsuppgifterna består av att:   
- Köra blodbussen till och från våra tappställen. 
- Koppla in el på bussen via 32 amp kablar. 
- Arbeta med blodgivning.   
- Ge blodgivaren ett professionellt bemötande samt en god service.   
- Genomföra hälsointervjuer på ett blodgivningsfrämjande sätt med god samtalsteknik.  
- Vi arbetar i bloddatasystemet Prosang. 
 
Vi söker   
Vi söker dig som tycker om att arbeta i team och som tycker att det är spännande att arbeta med blodgivning. Du är öppen, serviceinriktad, flexibel, noggrann och ansvarskännande.   
 
Du bemöter blodgivare och kollegor med omtanke och respekt samt bidrar med din kunskap och entusiasm. Du tar egna initiativ och kan arbeta självständigt och fatta egna beslut.   
 
Du har mycket god samarbetsförmåga och ett genuint intresse för att arbeta med människor. Arbetet kräver god social kompetens. Har du förmåga att sprida glädje omkring dig är det extra välkommet!  
 
Kvalifikationer  
Undersköterskeutbildningen.   
 
C-körkort med mycket god körvana och lokalkännedom i Stockholms Län.   
 
Mycket god stickvana, datorvana, god samarbetsförmåga, goda kunskaper i svenska språket både muntligt och skriftligt.   
 
God fysik då det förekommer tunga fysiska moment, till exempel tunga blodboxar och förrådsvaror som skall bäras ombord på blodbussen.   
 
Varmt välkommen med din ansökan!
 
För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  
1. Personligt brev  
2. CV
 
Karolinska Universitetslaboratoriet har en nationellt ledande roll inom laboratoriemedicin. Vår kompetens finns inom alla laboratoriemedicinska discipliner. Vi bedriver forskning och utveckling i framkant tillsammans med Karolinska Institutet och med närmare 20 miljoner kliniska analyser årligen utgör vi en central del av sjukvården.  
 
Vi är cirka 2300 medarbetare vid Karolinska Universitetssjukhuset i Huddinge och Solna, Blodcentralerna i Stockholm, Danderyds sjukhus, Norrtälje sjukhus, Södersjukhuset och Södertälje sjukhus samt på närmare 70 provtagningsenheter i öppenvården. 
 
Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo
Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning
Heltid
Kontakt
Suzanne Seaton 
Enhetschef
contacticon mobile 073-620 43 48

Fackliga representanter
Kommunal: universitetssjukhuset.stockholm@kommunal.se

Dela detta jobb

Är du sugen på att köra Blodbussen? Vi söker en undersköterska med C körkort!

Karolinska Universitetssjukhuset