medrek.se

Är du USK och vill du arbeta 34:20 h/v med bibehållen lön? Sök till AVA, Huddinge!

Regioner
Kategorier
Utgår

2022-08-22

Ansök nu

Är du USK och vill du arbeta 34:20 h/v med bibehållen lön? Sök till AVA, Huddinge!

Är du undersköterska och vill få möjlighet att arbeta lite mindre men ändå få full heltidslön? Är du även intresserad av akutsjukvård och gillar snabba patientflöden?

På Akutvårdsavdelningen AVA i Huddinge erbjuder vi möjlighet till att arbeta reducerad veckoarbetstid för undersköterskor! Du arbetar i snitt 34 timmar och 20 minuter i veckan, 1 helg av 2, men behåller ändå din heltidslön. Du planerar ditt schema enligt önskemål så att det i möjligaste mån ska passa dig utifrån din livssituation. Läs mer om oss här.

Låter det intressant? Välkommen med din ansökan!

Vi erbjuder
Dig ett spännande och omväxlande arbete där du får en bred erfarenhet av akutsjukvård. Vi är en medarbetargrupp som värdesätter varandra och varandras kompetens högt och vi är måna om alla ska känna sig välkomna. Vi arbetar tillsammans i team bestående av en sjuksköterska, undersköterska och läkare, där vi tillsammans har ansvar för vården av sex patienter.

Hos oss är det viktigt att du känner dig stimulerad och får den kompetensutveckling du behöver för att känna att arbetet är roligt och utmanande, därför arbetar vi aktivt med kompetensmodellen för undersköterskor och under medarbetarsamtal skapar vi personliga utvecklingsplaner efter varje individs behov. Självklart får du som anställd ta del av de förmåner som Karolinska Universitetssjukhuset erbjuder. 

Om tjänsten
Tillsammans med sjuksköterskan i teamet ansvarar du för patientens dagliga omvårdnad. Tekniska moment såsom kapillär och venös provtagning (inklusive blodgastagning), katetersättning, EKG tagning, blåsövervakning med bladderscanning, såromläggning, samt handhavande och uppkoppling av telemetri.

Som undersköterska på AVA kommer du även arbeta enstaka pass på andra enheter inom akutverksamheten, då vi har ett nära samarbete med våra andra akutvårdsavdelningar. Vi är måna om att vår personal har en bred akutkompetens, därför finns det också möjlighet till rotation inom vårt omvårdnadsområde. Hos oss finns möjlighet att även arbeta med andra uppdrag såsom vårdplatskoordinering och vara områdesansvarig.

Vi jobbar utifrån individuell schemaplanering med 34:20 h/vecka samt tjänstgöring 1 helg av 2, dag och kväll.

Kvalifikationer
Krav:
- Utbildad undersköterska i form av gymnasieskolans Vård- och omsorgsprogram 3 år (2500 poäng), Vård- och omsorgsprogrammet, Komvux, tre terminer (minimum 1350 poäng) alternativt annan likvärdig undersköterskeutbildning. Vid annan likvärdig utbildning inom kommunal vuxenutbildning eller äldre utbildningar till undersköterska görs en individuell bedömning.

- Tidigare arbete på akut slutenvårdsavdelning alternativt geriatrisk slutenvårdsavdelning. Ej enbart praktik.

Meriterande: Specialistutbildning, framför allt inom akutsjukvård.

Vi söker
Du har goda kunskaper i det akuta omhändertagandet av patienter vid akut sjukdom eller skada. Kunskap och förståelse för vikten av noggrann övervakning av vitala parametrar samt vätskebalans är ett krav.

Egenskaper som utmärker dig är att du är flexibel, trygg och ansvarstagande och tycker att akutsjukvård är lika roligt som vi gör. Du arbetar prestigelöst och förstår vikten av att alltid har en god kommunikation samt har lätt för att prioritera och fatta snabba beslut och är stresstålig och kan arbeta i högt tempo.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Om rekryteringsprocessen
Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla
1. CV
2. Personligt brev (frivilligt)
3. Betyg gällande examen från din undersköterskeutbildning

Vi vill tydliggöra att din ansökan inte är komplett förrän att du har bifogat dina betyg gällande examen från din undersköterskeutbildning.

Om du har tekniska problem med att skicka in dina betyg gällande examen från din undersköterskeutbildning så vill vi att du först fullföljer din ansökan i rekryteringsverktyget. Därefter är du välkommen att skicka dina betyg via e-post till rekrytering.karolinska@regionstockholm.se . Glöm inte att skriva ditt för och efternamn samt referensnumret på den tjänst som du sökt. Sedan kommer du att få hjälp med att lägga in betygen i din ansökan. Notera att du behöver skicka in dina betyg till mailadressen innan sista ansökningsdag. Inkommer dina betyg efter sista ansökningsdag så kommer vi inte kunna lägga in dina betyg i din ansökan och därmed kommer din ansökan att bedömas som ofullständig.

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Läs mer om rekryteringsprocessen HÄR.
 

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Dela detta jobb

Är du USK och vill du arbeta 34:20 h/v med bibehållen lön? Sök till AVA, Huddinge!

Karolinska Universitetssjukhuset