medrek.se

Är du vår nästa Sjuksköterska till GAVA/R 74?

Regioner
Utgår

2019-04-30

Ansök nu

Är du vår nästa Sjuksköterska till GAVA/R 74?

Om oss  
På Avdelning R74 bedriver vi geriatrisk slutenvård för patienter som är multisjuka och sköra. Patienterna har ofta flera samtidiga kroniska sjukdomar med akut försämring. De vanligaste förekommande diagnoserna är hjärtsvikt, kroniska obstruktiv lungsjukdom (KOL), endokrina sjukdomar och infektioner.  
Direktintag sker via primärvården eller på remiss från distriktsläkare, från akutmottagningen och från sjukhusets vårdavdelningar. Patienterna kan även komma via direktstyrning från ambulans eller kontakt med bakjour. Avdelningen har 20 vårdplatser, på sex av dessa vårdplatser finns en geriatrisk akutvårdsavdelning så kallad GAVA.  
 
Om tjänsten  
Som sjuksköterska på Tema Åldrande får du ett arbete där inget arbetspass är det andra likt och du kommer att ha en ledande roll i omvårdnadsarbete!  
Du ansvarar för vårdavdelningsarbete, inskrivning av nya patienter samt akut omhändertagande och övervakning av multisjuka och sköra patienter.  
Vi söker nu sjuksköterskor för tillsvidareanställning , med tillträde enligt överenskommelse. Möjlighet finns att själv välja sysselsättningsgrad.
 
Vi erbjuder  
Vi erbjuder dig en arbetsplats med en stimulerande arbetsmiljö med stora möjligheter att utvecklas som sjuksköterska! Här arbetar du med glada, kompetenta och trygga kollegor samt chefer med mångårig erfarenhet av geriatrik, akutsjukvård och ledarskap.  
 
När du börjar hos oss får du en personligt anpassad inskolning efter dina tidigare erfarenheter och behov. Vi värderar kompetensutveckling högt och erbjuder även utbildning internt genom bland annat en mycket uppskattad introduktionskurs, vilket ger dig en god grund för ditt fortsatta arbete hos oss.  
 
Vi söker  
Vi vänder oss till dig som har erfarenhet och ett genuint intresse för geriatrik, omvårdnad och akutsjukvård och som ser glädjen och möjligheterna i att får arbeta i framtidens sjukhus där högspecialiserad geriatrisk vård har en viktig roll.  
 
Du känner dig trygg i ett arbete präglat av stort ansvar och oförutsägbara situationer. Avdelningens engagerade medarbetare arbetar teambaserat utifrån ett helhetsperspektiv och vi ser att du samarbeta över gränser för att ge bästa möjliga vård till våra patienter. Du kommer i ditt arbete att möta sjuka patienter och deras anhöriga. Det kräver att du har en god empatisk förmåga att möta människor i kris med omtanke och respekt.  
 
I rollen som sjuksköterska ansvarar du för att leda, prioritera och utföra omvårdnadsarbetet.
 
Vi förväntar oss givetvis att du delar och arbetar efter grundvärderingar; Ansvar, Medmänsklighet och Helhetssyn.  Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.  
 
Kvalifikationer  
Krav: Legitimerad sjuksköterska med minst 1 års erfarenhet  
Meriterande: Tidigare erfarenhet från geriatrik eller akut är stort meriterande  
 
För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  
1. Personligt brev  
2. CV
3. Övriga bilagor (bilagor bifogas i förekommande fall)  
- Yrkeslegitimation    
 
Tema Åldrandes uppdrag är att etablera och driva ett "Center of Excellence" för integrerad högspecialiserad geriatrisk vård, forskning och utbildning. Visionen är att bli navet och kunskapsgeneratorn i Europas största geriatriska universitetssjukvård och kunna erbjuda frontlinjebehandling i stor skala till länets och regionens åldrande befolkning.  
 
Temat består av cirka 320 medarbetare inom två patientområden, Den Åldrande hjärnan och Den Multisjuka äldre. Slutenvården bedrivs i Huddinge och öppenvården bedrivs både i Solna och Huddinge. Tema Åldrande har en av de största FoUU-enheterna på Karolinska Universitetssjukhuset. 
 
Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!
 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo
Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning
Heltid
Kontakt
Erika Lundström 
Omvårdnadschef
contacticon phone 08-58580374

Fackliga representanter
Vårdförbundet: Emma Johnsson, emma.k.jonsson@sll.se

Dela detta jobb

Är du vår nästa Sjuksköterska till GAVA/R 74?

Karolinska Universitetssjukhuset