medrek.se

-->

Vi söker nu undersköterskor, gärna med erfarenhet av att arbeta inom operation eller akutsjukvård, till vårt team inom ortopedoperation på Karolinska Universitetssjukhuset i Solna!

Om oss
På Ortopedoperation bedriver vi huvudsakligen stor, omfattande ortopedi. Många av våra akuta operationer är multitrauma-patienter, vilket innebär att de har både hög- och lågenergifrakturer i extremiteter, kotpelare, bäcken och höftfrakturer. Patienterna inkommer via intensivakuten och omhändertas på traumaenheten innan de opereras av oss i ett senare skede. Övriga patienter som opereras på ortopedoperation kommer från patientflödena muskeloskeletala tumörer, ryggsjukdomar samt artroplastik och extremitetsdeformiteter.Om tjänsten
Här får du ett jobb där ingen arbetsdag är den andra lik!

En dag på en operationssal innebär bland annat förberedelse av material, utrustning och sterila instrument i samarbete med operationssjuksköterska och övriga teamet, handhavande av avancerad medicin-teknisk utrustning under operation, patientomvårdnad före-under och efter operationen samt dokumentation i journalsystem.

Tjänsten innebär dag, kväll och helgtjänstgöring. Våra salar är öppna alla dagar på året, men inte under nattetid. Vi tillämpar fasta scheman.
 

Vi söker
För oss är det viktigt att du tar ansvar för ditt arbete, att du samarbetar för att nå gemensamma mål och är prestigelös nog att rycka in där det behövs. Därtill ser vi att du är trygg i dig själv och finner dig i en föränderlig vardag med bibehållet gott humör.

Har du erfarenhet från operation eller akutsjukvård ser vi det som en stor fördel men inget krav.
 

Kvalifikationer 

Krav: Legitimerad undersköterska

Meriterande: Erfarenhet av att arbeta inom operation och/eller akutsjukvård
 

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. CV
2. Övriga bilagor:
- Personligt brev
- Examensbetyg från din Undersköterskeutbildning
- Yrkeslegitimation 
 

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

Funktion Perioperativ medicin och intensivvård (PMI) är sjukhusets samlade resurs för anestesi, operation, pre- och postoperativ vård samt intensivvård för vuxna. PMI ansvarar också för tryckkammare (HBO), högspecialiserad smärtvård och de steriltekniska enheterna.

Funktion Perioperativ Medicin och Intensivvård (PMI) förser Karolinska Universitetssjukhuset med operations- och anestesipersonal, pre- och postoperativ vård, smärtvård samt all intensivvård för vuxna.

Har du frågor kring rekryteringsprocessen? Kika gärna på vår hemsida där du hittar samlade frågor och svar om hur vi arbetar med rekrytering på Karolinska Universitetssjukhuset. https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

OBS: Vi kommunicerar främst med e-post från vårt rekryteringssystem. För att säkerställa att alla mejl kommer fram rekommenderar vi följande:
- när du får bekräftelsemejl på din ansökan, spara avsändaren som kontakt
- se över dina filterinställningar för skräppost
- hålla utkik i din skräppost.

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar. Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

Är du vår nästa Undersköterska till Ortopedoperation i Solna?

Regioner
Kategorier
Utgår

2020-11-26

Ansök nu

Dela detta jobb