medrek.se

Är du vår nya bemanningskoordinator?

Ansök nu

Är du vår nya bemanningskoordinator?

Falck Ambulans växer och vi blir 2019 den största ambulansaktören i hela Stockholm. Vi kommer att gå från 8 stationer till 12 stationer, och även bli dubbelt så många medarbetare! För att verksamheten ska fungera på ett effektivt sätt samtidigt som våra medarbetare får ett schema som passar, behöver vi ytterligare en bemanningskoordinator!

Om tjänsten 

Tjänsten som bemanningskoordinator innebär att man har ansvar över att planera, bemanna och justera den rullande verksamheten samtidigt som man har nära kontakt med verksamhetschefen för uppföljning av hur bemanningen går och hur den kan förbättras. Som bemanningskoordinator arbetar man alltid med en vision att våra medarbetare ska uppleva flexibilitet och lyhördhet, där man försöker möta deras önskemål samtidigt som man tar verksamhetens krav i beaktning. 

Du kommer att arbeta nära och i samspel med vår nuvarande bemanningskoordinator.

Arbetsuppgifter 

I arbetet ingår bland annat vakanslösning, schemaläggning, schemajusteringar och andra delar av medarbetarnas dagliga arbete. Arbetet innefattar en hel del kontakt med kollegor för att hitta de bästa lösningarna samtidigt som ett långsiktigt arbete inför framtidens planering sker. 

Vi söker dig som 

  • Vill arbeta i en fantastisk bransch där samtliga medarbetare, oavsett avdelning, arbetar i syfte att vara människor som hjälper människor 
  • Är flexibel och stresstålig samtidigt som du kan hålla många bollar i luften 
  • Kunna se helheten av utmaningar och samtidigt tänka positivt 

Anställningsform: Tillsvidareanställning 

Omfattning: Heltid 

Tillträdesdatum: Enligt överenskommelse, i anslutning till januari/februari 2019 

Lönenivå: Enligt överenskommelse 

Arbetstid: Kontorstider, 08:00 – 17:00 

Provanställning: Ja, 6 månader 

Dela detta jobb

Är du vår nya bemanningskoordinator?

Falck Ambulans