medrek.se

KVALIFIKATIONER.

Körkort och egen bil är ett måste då kollektivtrafik är dålig eller obefintlig.

Vår kund önskar en kvinnlig assistent. 

Vår kund i det aktuella ärendet är en man på 36 år med en muskelsjukdom. Han är boende ute på landet tillsammans med sin fru, hund och ett par katter. Som hans personliga assistent måste man tycka om att vara i farten, inte vara rädd för att "bli smutsig under naglarna" och vara en mångsysslare. 

Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta som personlig assistent. Som person har du en god social förmåga, ser till hela kundens behov, är noggrann och ansvarstagande samt har ett gott bemötande.

Beskrivning av verksamheten.

 Vill du vara en del i en persons vardagsliv?  Ge personen en möjlighet leva ett så normalt och självständigt liv som möjligt trots sin funktionsnedsättning. Då kanske du är den vi söker! Uppdragen skiljer sig åt hos olika uppdragsgivare och arbetsuppgifterna varierar utifrån den enskildes behov och önskemål. Gemensamt i alla uppdrag är att stödja den enskilde att leva ett så rikt och självständigt liv som möjligt.

Arbetsuppgifter.

Assistenterna hjälper dels till med grundläggande behov som personlig omvårdnad, påklädning, stöttning med att äta och att kommunicera. Assistans innefattar även stöd och hjälp med hushållsarbete, utöva fritidsaktiviteter/träning, umgås med släkt och vänner samt att vara delaktig i samhället m.m.

 

KRAV .

Det är ett krav att du har körkort och är van vid att köra bil.

Du måste behärska svenska i tal och skrift.

 

ARBETSTID/VARAKTIGHET

Timvikarie 

Avtalsenlig lön.

Kollektivavtal finns.

TILLTRÄDE

Enligt överenskommelse

Ansökningarna behandlas löpande

 

Arbeta extra hos kund på landet.

Regioner
Kategorier
Utgår

2020-04-01

Ansök nu

Dela detta jobb