medrek.se

logga

Arbeta som stafettläkare med marknadens bästa villkor

Företag Medlink
Regioner
Kategorier
Utgår

2020-09-27

Ansök nu

Arbeta som stafettläkare med marknadens bästa villkor

Söker du konkurrenskraftiga villkor kombinerat med en bättre och hållbar lösning både för dig och vårdgivaren? Hos oss på Medlink har du möjlighet att bestämma över din egen tid och lägga fokus på det du gör bäst – att vårda patienter. Vi söker löpande läkare inom både primärvård, kirurgi, radiologi, medicin, oftamologi och psykiatri. Tillsammans ser vi till att du får ett uppdrag anpassat efter dina önskemål och behov.

Om tjänsten

Som stafettläkare/hyrläkare hos oss arbetar du på uppdragsbasis på sjukhus, vårdcentraler eller andra medicinska enheter. Vi är ett av Sveriges ledande vårdbemanningsföretag och har avtal med samtliga regioner och kommuner samt flertalet privata verksamheter över hela Sverige.  Hos oss har du möjlighet att påverka vad för typ av tjänst, omfattning och var i landet du vill arbeta. Du behöver inte säga upp dig eller flytta någonstans permanent för att jobba som stafettläkare. Vi har uppdrag för dig som enbart vill ta några extra pass likväl för dig som vill jobba som konsult på heltid – du jobbar när du vill och hur mycket du vill. Med hjälp av en av våra bemanningsansvariga får du förslag på passande uppdrag utefter dina önskemål och behov. När vi hittat rätt uppdrag presenterar vi dig för uppdragsgivaren. Därefter finns vi med dig hela vägen som stöd samt sköter allt det praktiska kring ditt uppdrag såsom boende och resor om du till exempel jobbar på annan ort. 

Du erbjuds

  • Konkurrenskraftig lön och goda förmåner

  • En flexibel anställning där uppdrag anpassas efter dina önskemål 

  • Möjlighet att utvecklas inom nya områden och på nya platser

  • Unika förmåner och rabatter

  • Kollektivavtalsliknande lösningar samt försäkring under uppdrag

  • Ett trevligt och tillgängligt team som finns för dig under hela uppdraget 

Vi söker dig som är

  • Legitimerad läkare 

  • Talar och skriver obehindrat på svenska

Övrig information

Vi begär utdrag ur belastningsregistret samt kontrollerar din legitimation via HoSp samt IVO

Omfattning: Heltid, varierad tjänstgöringsgrad efter överenskommelse

Lön: Individuell lönesättning utifrån erfarenhet, kompetens och uppdrag

Placering: Uppdragsgivare finns i hela Sverige, både inom privat och offentlig sektor

Information om företaget

Medlink är ett av Nordens snabbaste växande vårdbemanningsföretag. Sedan starten har vi haft ett tydligt mål – att vara den bästa arbetsgivaren för våra läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, psykologer och socionomer. Allt vi gör genomsyras av våra ledord Kvalitet, Service och Engagemang.  Vi vill vara mer än en personalpool för landsting, kommuner och andra vårdgivare, vi vill vara en partner som fungerar som stöd i vått och torrt. Därför är våra konsultchefer noggrant utvalda med spetskompetens inom sina respektive verksamhetsområden. Välkommen till oss!

Dela detta jobb

logga
Arbeta som stafettläkare med marknadens bästa villkor

Medlink