medrek.se

Välkommen till Vårgårda kommun och en arbetsplats där du får utvecklas och göra skillnad varje dag. Med respektfullt bemötande och hög tillgänglighet gör vi allt för att leverera välfärdstjänster som överträffar förväntningarna hos invånarna i vår kommun.

Med utgångspunkt från vår vision, vår gemensamma värdegrund och tydliga politiska mål bygger vi för stark tillväxt och starkt arbetsgivarvarumärke i kommunen.

Daglig verksamhet ingår i enheten arbetsmarknad som ligger organisatoriskt under socialtjänsten. Daglig verksamhet består idag av 11 medarbetare och tjänsten som arbetscoach är ny inrättad för att öka fokuset på att stötta arbetstagarnas möjlighet till att närma sig arbetsmarknaden.

Arbetsuppgifter:

Du arbetar tillsammans med övrig personal på verksamheten och har många kontakter, ett nära samarbete med företrädare och handläggare samt med andra aktörer som Försäkringskassan och Arbetsförmedlingen. Du har kontinuerliga kontakter och ansvarar för att skapa nya praktikplatser på företag samt inom kommunens verksamheter. I arbetet ingår att ha ett samordnande ansvar för att hitta och anpassa arbetsplatser samt för kartläggning och utformande av det individuella stödet.

Du utgår utifrån en individuell genomförandeplan som upprättas i dialog med deltagaren utifrån önskemål, nuvarande situation, mål, intressen och tidigare erfarenheter. Du ansvarar för att följa upp genomförarplanen samt att dokumentera relevant information.

Kvalifikationer:

Vi vill att du har relevant utbildning inom området pedagogik, funktionsnedsättning alternativt annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du har dokumenterad flerårig erfarenhet av arbete på Daglig verksamhet och/eller erfarenhet av att arbeta med personer med såväl NPF som psykisk ohälsa. Du har också erfarenhet av Supported Employment och MI.
Vi vill att du arbetar utifrån ett lågaffektivt bemötande, har en god pedagogisk förmåga samt en god förmåga att se deltagares behov och styrkor och kan anpassa förhållningssätt, information och aktiviteter efter dessa. Du är trygg och stabil, självständig, har en personlig mognad och en förmåga att skapa och upprätthålla kontakter.
Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet där flexibilitet samt förmåga att samverka är nyckelegenskaper. Det är även meriterande med ett uppbyggt nätverk inom kommunens verksamheter samt företag.

Erfarenhet:

Erfarenhet krävs. Meriterande med erfarenhet från liknande arbetsuppgifter.

Övrigt:

I Vårgårda kommun gäller heltid som norm med möjlighet till deltid. Då heltidsuppdrag saknas innebär det att tjänster kan kombineras med andra arbetsuppgifter, eller vid annan arbetsplats.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Vårgårda kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som säljare:
Vårgårda kommun har gjort sitt medieval för rekrytering och undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2021-01-01. Eller enligt överenskommelse
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2020-10-27

Arbetsgivarens referensnummer: A979798

Upplysningar lämnas av:

Ronny Nordström
Enhetschef
Telefon: 0322-600504

Facklig(a) företrädare
Amanda Jaconelli
Fackligt ombud Kommunal
Telefon: 0322-600 600
E-post: amanda.jaconelli@ vargarda.se

logga

Arbetscoach inom Daglig verksamhet

Regioner
Utgår

2020-10-27

Ansök nu

Dela detta jobb