medrek.se

Arbetsledare till ett personligt assistans uppdrag hos en humoristisk kvinna i Sundbyberg.

Regioner
Kategorier
Utgår

2021-02-12

Ansök nu

Arbetsledare till ett personligt assistans uppdrag hos en humoristisk kvinna i Sundbyberg.

Förenade Care Assistans söker en arbetsledare i ett personligt assistans uppdrag åt en härlig och humoristisk kvinna boendes i Sundbyberg. I uppdraget som arbetsledare ingår schemaplanering och rekrytering av personal, bemanning vid sjukdom, tillse att arbetsrutiner finns hos kunden och att de följs, sköta det systematiska arbetsmiljöansvar på uppdrag av arbetsgivaren samt vara en länk till kundansvarig. 

Kunden ifråga har en sjukdom vid namn EDS (Ehlers-Danlos Syndrom) vilket orsakar kronisk smärta, överrörlighet, ledluxationer och muskelkramper. Ingen tidigare kunskap om sjukdomen krävs. Vissa psykiska åkommor förekommer även hos kunden. Med sin begränsade rörlighet, så behöver hon hjälp med allt från matlagning och städning till stöttning och uppmuntring i sin vardag. Kunden klarar sin egen hygien med mycket lite stöd.

Kunden har även en egen lägenhet och 2 hundar, varav den ena kommer bli hennes assistanshund. Det är viktigt att du har hundvana sedan tidigare och kan hantera hundarna på det sätt kunden önskar. Hundarna är väldresserade och är en mycket viktig del av familjen.

Du som söker tjänsten bör ha erfarenhet utav att jobba med personlig assistans. Meriterande om du har erfarenhet av rollen som arbetsledare. 

Både män och kvinnor är välkomna att söka tjänsten. Som person är du psykiskt stark samt lyhörd att arbeta på ett förebyggande sätt för kundens bästa. Det uppskattas även att du är ödmjuk, påhittig och motiverande för kundens självständighet som individ. Humor är väldigt viktigt och kunden har nära till skratt!

Du är även en person som är bekväm med att arbeta självständigt samt är noggrann. Enklare förflyttningar utan lift kommer att genomföras på arbetsplatsen, därav är det viktigt att du är fysisk stark. Stor uppskattning att du är social, då kunden tycker om att prata och diskutera. Du bör också behärska svenska i tal och skrift.

Tjänsten innefattar arbetspass under dagtid, kvällstid, helgdagar. Visst nattarbete kan förekomma. Din arbetsplats kommer vara i kundens hem, där det finns nära kommunikationer till kollektivtrafik.

Körkort är meriterande.

Tjänsten startar efter överenskommelse, intervjuer sker löpande.

kontakt: Anita Lindroos 

Mail: anital@forenadecare.com

Dela detta jobb

Arbetsledare till ett personligt assistans uppdrag hos en humoristisk kvinna i Sundbyberg.

Förenade Care AB