medrek.se

Arbetsterapeut

Regioner
Kategorier
Utgår

2018-09-30

Ansök nu

Arbetsterapeut

Arbetsterapeut

Arbetsplatsen

Vill du göra skillnad i människors vardag? Då ska du arbeta hos oss i Ulricehamns kommun! Vi är ungefär 2100 medarbetare med 200 olika yrken. Tillsammans ger vi god service till kommunens invånare och besökare. 

Beställning och kvalitet ansvarar för tre verksamheter, biståndshandläggning mot äldreomsorg, kommunal sjukvård samt handläggning mot missbruk, färdtjänst, LSS och socialpsykiatri. 

En av våra kollegor ska vara föräldraledig så vi söker Dig som är intresserad av att arbeta som legitimerad arbetsterapeut inom äldreomsorg i Ulricehamns kommun. Du kommer vara placerad på något/några av våra vård- och omsorgsboende i kommunen.

Arbetsuppgifter

Du kommer självständigt och tillsammans med kollegor och övriga yrkesgrupper göra bedömningar av aktivitets- och funktionsförmåga utifrån din yrkeskompetens. Du kommer utföra insatser som träning, behandling samt utprovning och förskrivning av hjälpmedel. Vidare ingår och arbetar du i ett team som består av arbetsterapeut, sjukgymnast, sjuksköterska, biståndshandläggare, undersköterskor och enhetschef. Du kommer arbeta med utbildning av övrig omvårdnadspersonal.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut. Har du erfarenhet från kommunal hälso- och sjukvård, arbete inom annan rehabilitering så som primärvård eller sjukhus är det meriterande. Vi ser positivt på vidareutbildning inom yrket. 

Som person är du självständig och har förmåga att vara flexibel och prioritera. Du är ansvarsfull och kan samarbeta väl. Att bemöta människor i olika situationer på ett professionellt sätt är för dig en självklarhet och du är bra på att skapa kontakt och bygga relationer. För att trivas i uppdraget behöver du vara intresserad av äldre människor och dess åldrande. Vidare uttrycker du dig väl i tal och skrift. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. 
B-körkort är ett krav för tjänsten.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Heltid
Varaktighet: 6 månader eller längre
Tillträde: 2018-10-01
Tidsbegränsat till: 2019-10-01. Vikariatet kan komma att förlängas.
Antal platser: 1

Andra uppgifter

Vi undanbeder oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag under rekryteringen. 

Vänligen observera att enligt offentlighetsprincipen är ansökningshandlingar allmänna offentliga handlingar som lämnas ut på begäran.

Ansökan

Sista ansökningsdag: 2018-09-30
Arbetsgivarens referensnummer: A809268

Upplysningar

Lotta Andersson
Enhetschef hemsjukvård
0321-595697

Facklig företrädare nås via kommunens växel
0321-595000

Dela detta jobb

Arbetsterapeut

Ulricehamns kommun