medrek.se

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Inom Region Västernorrland finns tre närsjukvårdsområden; söder, väster och norr där lokal samverkan sker inom/mellan kommun, primärvård och specialistvård. Tillsammans arbetar vi för att skapa en sammanhållen vårdkedja för de växande patientgrupperna kroniker och multisjuka.

Närsjukvårdsområde Söder har ett sjukhus och åtta regiondrivna hälsocentraler. I området finns sex privata vårdcentraler samt fyra kommuner. Närsjukvårdsområde Söder har cirka 900 medarbetare och sex verksamhetschefer.

Enhet arbetsterapi logopedi ingår i Närsjukvårdsområde söder och har 25 arbetsterapeuttjänster och 8,5 logopedtjänster. Från arbetsterapimottagningen erbjuder vi arbetsterapeutisk kompetens till sjukhusets vårdavdelningar och mottagningar. Vi ingår även i flera specialiserade team. Arbetsterapeuter är en efterfrågad profession och har en tydlig roll i det personcentrerade arbetet med andra professioner ofta i multiprofessionella team.

Vår arbetsgrupp har en samlad bredd och spetskompetens med både erfarna medarbetare och dem som är nyare i sin yrkesroll. Vi kan erbjuda ett roligt och utvecklande arbete med stöd av yrkescoach för dig som är ny i verksamheten.

Vi söker nu en arbetsterapeut till arbetsterapimottagningen i Sundsvall. Tjänsten avser tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse!

Arbetsuppgifter

Arbetsterapeuter utreder och behandlar konsekvenser av sjukdom/skada som påverkar förmågan att utföra vardagliga aktiviteter inom områdena personlig vård, boende, arbete/studier och fritidssysselsättning. I arbetet ingår utredning/bedömning samt planering av och genomförande av interventioner i arbetsterapi. Alla arbetsterapeuter på Arbetsterapimottagningen delar samma uppdrag och har samma anställning i verksamheten. Du som är ny arbetsterapeut hos oss erbjuds erfaren handledare.

Vi kan även erbjuda dig rekryteringsförmåner såsom hjälp med återbetalning av studielån samt flyttbidrag, hör gärna av dig till oss så berättar vi mer!

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut. Erfarenhet av arbete som arbetsterapeut i sluten vård ses som meriterande. För rollen krävs att du kan uttrycka och förstå det svenska språket i tal och skrift väl. Har du B-körkort ser vi det som en fördel.

För oss är dina personliga egenskaper viktiga. Vi ser att du som söker är en person som trivs i ett nära samarbete med kollegor och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt. Du är självgående i ditt arbete och tar själv ansvar för att strukturera och driva ditt arbete framåt. I arbetet krävs att du är flexibel och har förmåga att lätt kunna anpassa dig efter ändrade omständigheter. Du kan planera, organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt.

Välkommen med din ansökan,
Urval och intervjuer kan påbörjas under ansökningstiden - så sök redan idag!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Tillsvidare

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2023-02-02

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Maria Sandquist

Enhetschef

Telefon: +4660182010

E-post: maria.sandquist@rvn.se

 

Anna-Lena Ekengren

Sveriges Arbetsterapeuter

E-post: anna.lena.ekengren@rvn.se

logga

Arbetsterapeut Arbetsterapimottagningen, Sundsvall

Regioner
Kategorier
Utgår

2023-02-02

Ansök nu

Dela detta jobb