medrek.se

Om arbetsplatsen

Med hjärta, framtidstro och våra värdeord - engagemang, nyskapande och allas lika värde - arbetar vi tillsammans för att skapa resultat och nå vår vision; Skånes bästa kommun att bo och verka i 2025. 

Visste du att den betydelsefulla rehabiliteringen sker i hemmet?
Inom den kommunala rehabiliteringen ger vi förusättningarna. 

Arbetsuppgifter

Till vårt korttidsboende välkommnar vi nu en arbetsterapeut som gillar att arbeta i verksamhet där det hela tiden händer saker.

Här arbetar du med rehabilitering i tidigt skede och träffar en mängs olika patientgrupper.
I tjänsten ingår också ett administrativt uppdrag kring arbetet med IT-stödet "Mina planer" 

Vi har jobbet för dig som gillar att vara mitt inne i rehabiliteringsprocessen och hjälpa människor att återta sina förmågor efter sjukdom och skada. 
I din verktygslåda har du bland annat ADL-bedömningar, motivationsarbete, hjälpmedelsförskrivning, anpassning av bostaden, rådgivning till patient, rådgivning till anhöriga och handledning av personal 

Tillsammans med dig finns ytterligare arbetsterapeut, fysioterapeuter, sjuksköterskor och omvårdnadspersonal. Har du mindre erfarenhet får du en mentor att vända dig till i svåra ärenden. 

Tjänsten är planerad att placeras i Löberöd, ca 2 mil från Eslövs centralort. Hit pendlar man antingen med bil eller med buss.

Kvalifikationer

Du som söker måste ha svensk legitimation 
som arbetsterapeut. 
B-körkort är ett krav då bilkörning ingår i tjänsten. 
Vi ser gärna att du har erfarenhet av kommunal rehabilitering samt utbildning och erfarenhet av förskrivningsprocessen. Erfarenhet av IT-stödet "Mina Planer" är meriterande.
Har du tidigare erfarenhet av teamarbete inom vård och omsorgsområdet är detta fördelaktigt. Erfarenhet av att hålla förflyttningsutbildning är meriterande men inget krav 

Det är viktigt att du tycker om att arbeta med människor och bidrar till att skapar laganda. 
Du trivs bäst hos oss om du är öppen och flexibelt lagd, dagen blir sällan som planerat. Vi provar ständigt nya sätt att förbättra och utveckla verksamheten. Arbetet innebär många kontakter och passar dig som gillar att samverka

Anställningens omfattning

Tillträde:   2019-09-01

eller enl. överenskommelse
Intervjuer kan börja ske innan ansökningstiden gått ut
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   C26538 - 2019

Lön

Löneform: Månadslön.

Övrigt

I Eslövs kommuns arbetsgivarerbjudande har vi sammanställt tio goda anledningar till att välja oss som arbetsgivare. Ta del av det och läs mer om hur det är att arbeta i Eslövs kommun på vår hemsida; https://eslov.se/naringsliv-arbete/arbetsmarknad/lediga-jobb-i-kommunen/eslovs-kommun-som-arbetsgivare/

Medarbetare sökes under förutsättning att tjänsten inte måste tas i anspråk av redan anställd personal eller personer med företrädesrätt. 

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vid problem med ansökan var god kontakta Visma Recruit 0771-693 693. 

Inför rekryteringsarbetet har Eslövs kommun tagit ställning till önskvärda rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Generell information

Sista ansökningsdag
2019-05-05

Arbetsplats
Skåne län

Kommun
Eslöv

Yrkeskategori
Arbetsterapeut

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Omfattning
Heltid

Antal tjänster
1

Kontaktperson
Anna Netterheim
Rehabchef 0413-623 66

Arbetsterapeut, legitimerad

Företag Eslövs kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2019-05-05

Ansök nu

Dela detta jobb