medrek.se

Arbetsterapeut med uppdrag inom Tema Åldrande

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-12-08

Ansök nu

Arbetsterapeut med uppdrag inom Tema Åldrande

Vill du vara med och utveckla dagens universitetssjukvård inom arbetsterapi med inriktning mot äldre och akut geriatrisk vård? Välkommen till Hälsoprofessionernas funktionsområde Åldrandes hälsa och funktion, där vi både lär andra och lär av varandra!

Funktionsområde Åldrandes hälsa och funktion är en multiprofessionell organisation där psykologer, kuratorer, dietister, logopeder, arbetsterapeuter och fysioterapeuter är anställda under samma tak och gemensamt arbetar mot Tema Åldrande.

Om tjänsten
Som arbetsterapeut hos oss arbetar du med tidiga interventioner i nära interprofessionellt samarbete. Dina insatser har en avgörande roll för att skapa förutsättningar till en mer säker planering av vårdtiden, säker utskrivning och minskad risk för återinläggning. Då vårdtiderna är korta för patienter som läggs in på de akutgeriatriska vårdplatserna, är ditt arbete med hjälpmedelsförskrivning avgörande för att flödet ska fungera.

Arbetsdagen läggs upp och planeras av dig tillsammans med dina teamkollegor och ni arbetar tillsammans med kontinuerligt utvecklingsarbete. Då du inom Funktionsområde Åldrande även har din anställning i det interprofessionella teamet, har vi goda förutsättningar för att ligga i framkant i teamarbetet.

Forskning, utbildning och utveckling ses som kärnverksamheter likvärdiga med universitetssjukhusets vårduppdrag.

Vi erbjuder
Här möter du engagerade och kunniga chefer och kollegor av olika professioner i en stimulerande arbetsmiljö! Hos oss får du unika möjligheter att arbeta med en kombination av högspecialiserad klinisk vård, forskning, utbildning av studenter och innovation.

Vi söker
Vi söker dig som känner sig säker i din professionella roll som arbetsterapeut. Du har ett stort intresse för forskning och utveckling och ambition att utveckla ny kunskap. Kanske har du redan pågående forskningsprojekt inom aktuellt område för rollen. Det faller dig naturligt att ta initiativ till nya projekt och förändrade arbetssätt, och du uppnår resultat i ditt arbete.

För att bli framgångsrik i den här tjänsten ser vi även att du finner dig i en föränderlig vardag och har förmåga att tänka om när det behövs. Du har lätt för att samarbeta med dina kollegor mot gemensamma mål, är hjälpsam och bidrar till en god stämning i teamet.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Kvalifikationer

  • Legitimerad arbetsterapeut med specialistkunskap alternativt god erfarenhet inom aktuellt område
  • Goda kunskaper i svenska i både tal och skrift

Forskningsmeriter inom relevant område för tjänsterna är meriterande. Dokumenterad erfarenhet av utveckling och utbildning inom ämnesområden som är relevanta för tjänsten ses som en fördel.

Varmt välkommen med din ansökan!

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:
1. Personligt brev
2. CV (kliniska meriter, klinisk tjänstgöring, forskningsmeriter, undervisningsmeriter, administrativa meriter samt övriga meriter)
3. Övriga bilagor (samtliga bilagor ska bifogas i förekommande fall):
-  Yrkeslegitimation
-  Bevis om specialistkompetens
- Bevis om medicine doktorsexamen
- Bevis om docentur

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Funktionsområde Åldrandes hälsa och funktion inom Funktion Hälsoprofessioner är en multiprofessionell verksamhet inom Karolinska Universitetssjukhuset. Här arbetar vi i team inom geriatrisk slutenvård och med kognitiva utredningar inom öppen- och slutenvård. Vi ger också insatser till patientgrupper med neurologiska sjukdomar.

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus.

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

 

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Dela detta jobb

Arbetsterapeut med uppdrag inom Tema Åldrande

Karolinska Universitetssjukhuset