medrek.se

Arbetsterapeut med uppdrag inom Tema Trauma och Reparativ medicin

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-12-15

Ansök nu

Arbetsterapeut med uppdrag inom Tema Trauma och Reparativ medicin

Lockas du av att arbeta med en kombination av patientnära vård och behandlingsarbete, klinisk forskning, utveckling och undervisning? Vi söker nu en kollega för arbete mot Tema Trauma och Reparativ medicin i Huddinge. Ta chansen att vara med och forma framtidens arbetsterapi tillsammans med oss!

Vi erbjuder
Inom Funktionsområde Arbetsterapi och fysioterapi möter du engagerade och kunniga chefer och kollegor och en stimulerande arbetsmiljö. Du erbjuds ett utmanande arbete där du möter de allra svårast sjuka patienterna och får möjlighet att lära dig väldigt mycket inom arbetsterapi. Hos oss får du chansen att utveckla vården för våra patienter, möjlighet till stort erfarenhetsutbyte med kollegor samt erfarenhet av att arbeta i multiprofessionella team, genom bland annat internutbildningar och verksamhetsnära utvecklingsprojekt.

Inom Tema Trauma och Reparativ medicin finns det även en klinisk utvecklingsavdelning som ger professionsspecifik utbildning inom flertalet yrkesprofessioner, inklusive arbetsterapi.

Om tjänsten

Inom Tema Trauma och Reparativ medicin på Karolinska Universitetssjukhuset i Huddinge utförs såväl planerad som akut kirurgi inom bland annat trauma, transplantation och rekonstruktiv ortopedi. Ditt arbete som arbetsterapeut bedrivs i nära samarbete med idag verksamma arbetsterapeutiska kollegor inom temaområdet och samarbete med övriga professioner så som läkare och fysioterapeut.

Arbetsuppgifterna består bland annat av att:

  • bedriva bedömning av patientens aktivitetsförmåga,
  • behandling och träning av aktivitetsförmågor
  • ge rådgivning till patient och anhörig
  • handleda studenter inom grundutbildning och/eller internationella studenter.

Vi önskar ha vår nya kollega på plats 2020-01-01 eller så snart som möjligt efter överenskommelse. Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. 

Vi söker

Dina personliga egenskaper är viktiga för oss. Vi söker dig som är en ansvars- och initiativtagande person med förmåga att arbeta både självständigt och i team. Arbetet hos oss kräver god samarbets- och kommunikationsförmåga med både kollegor och andra yrkesprofessioner. 

Ansvar, medmänsklighet och helhetssyn är Karolinskas värderingar som vägleder oss i vår attityd till patienter och varandra på arbetsplatsen, och vi förutsätter att du agerar i enlighet med dem.  

För att bli framgångsrik i rollen ser vi även att du har ett intresse av interprofessionellt arbete, pedagogik och handledarskap.

Kvalifikationer

  • Legitimerad arbetsterapeut med behörighet att verka inom svensk sjukvård

Tidigare erfarenhet av arbete inom och/eller specialisering akutsjukvård är starkt meriterande. Vi ser även mycket positivt på om du har magister eller masterexamen. Erfarenhet av handledning av arbetsterapistudenter är en fördel. 

Om rekryteringsprocessen

Intervjuer kommer att hållas fortlöpande.

Välkommen med din ansökan redan idag!

Funktionsområde Fysioterapi och arbetsterapi ingår i Funktion Hälsoprofessioner, och samlar arbetsterapeuter och fysioterapeuter. Funktionsområdet består av ungefär 170 medarbetare, varav cirka 35 arbetsterapeuter och 135 fysioterapeuter. Arbetsterapeuter och fysioterapeuter finns inom såväl slutenvård som öppenvård och i de flesta av sjukhusets specialistområden.  

Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning. Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus.

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

 

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Dela detta jobb

Arbetsterapeut med uppdrag inom Tema Trauma och Reparativ medicin

Karolinska Universitetssjukhuset