medrek.se

Arbetsterapeut på Sjöstjärnan Förenade Care

Regioner
Kategorier
Utgår

2022-01-01

Ansök nu

Arbetsterapeut på Sjöstjärnan Förenade Care

Förenade Care driver vård- och omsorgsboendet Sjöstjärnan i egen regi och har avtal med KFSK.

Boendet erbjuder 14 korttidsplatser och 12 omvårdnadsplatser. Det tidigare sommarresidenset i stadsdelen Limhamn har en tillhörande parkliknande tomt med utsikt över Öresund. Personalteamet består av verksamhetschef, gruppledare, arbetsterapeut, sjukgymnast, omvårdnadspersonal och sjuksköterskor.

Förenade Care värnar om kvalitet och god miljö för både kunder, närstående, personal och uppdragsgivare. Vi erbjuder interna och externa utbildningar, friskvård samt engagerade medarbetare som alla arbetar efter vårt motto: Omtanke - Vänlighet - Service. Förenade Care är certifierat enligt ISO inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö.

ARBETSUPPGIFTER Du ansvarar för rehabiliterande bedömningar och behandlingar samt förskrivning och utprovning av tekniska hjälpmedel. Du har ansvar för utbildning och handledning av omvårdnadspersonal samt har ett nära samarbete med fysioterapeut, sjuksköterskor och omvårdnadspersonal.

Tillsammans med omvårdnadspersonal är du delaktig för planering och genomförande av dagliga aktiviteter och gemenskap utifrån önskemål från våra boende. De boende ska kunna underhålla sina intressen och inspireras till att hitta nya intressen som skänker välbefinnande och livskvalitet.

KVALIFIKATIONER Svensk legitimation som arbetsterapeut, gärna med erfarenhet från korttidsvård, somatisk eller geriatrisk vård. Du ska ha god kännedom i dokumentation enligt HSL. Meriterande är kunskap inom SoL.

PERSONLIGA EGENSKAPER Du är rehabiliteringsintresserad med ett genuint intresse av att arbeta med äldre människor och har vårdtagarnas bästa i fokus. Du har en god samarbetsförmåga och är pedagogisk i din handledning.

Du har ett flexibelt arbetssätt samt förmåga att arbeta resultatinriktat, verksamhetsutvecklande och se helheten i verksamheten. Som person är du ansvarstagande, självständig och lyhörd samt bidrar med en positiv anda i arbetslaget. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper, som socialt hög kompetens samt förmåga att leda och samarbeta med såväl uppdragsgivare som boende, närstående och medarbetare.

KRAV Du måste kunna uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift samt ha datavana.

ARBETSTID/VARAKTIGHET

100 % vardagar dagtid, tillsvidareanställning. Enligt kollektivavtal tillämpas 6 månaders provanställning.

LÖN Enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.

TILLTRÄDE omgående eller efter överenskommelse

SISTA ANSÖKNINGSDATUM Ansökningar behandlas löpande. Sista ansökan 30 november

ANSÖKAN Välkommen med din skriftliga ansökan och CV.

KONTAKTPERSON Birgitta Abramo Verksamhetschef Sjöstjärnan Mobil: 070-9640831 E-post: birgittaa@forenadecare.com

Förenade Care Sjöstjärnan, Villavägen 2, 216 11 Limhamn

Vi undanber oss rekryteringshjälp.

Dela detta jobb

Arbetsterapeut på Sjöstjärnan Förenade Care

Förenade Care AB