medrek.se

Arbetsterapeut sökes till Ferlin vårdboende

Regioner
Kategorier
Utgår

2022-06-15

Ansök nu

Arbetsterapeut sökes till Ferlin vårdboende

Förenade Care AB är moderbolag för vård och omsorgsverksamheten. Förenade Care ägs av Förenade A/S Danmark. Koncernen är privatägd med ca 6500 anställda. Förenade Care driver vårdverksamheter i Sverige. Huvudkontor finns i Malmö och Regionkontor i Stockholm, Uppsala och Gävle.

Vi söker arbetsterapeut till Ferlin vårdboende

Ferlin är ett vård- och omsorgsboende uppdelat på två avdelningar för demensdiagnoser, en avdelning för omvårdnadsbehov samt en avdelning med inriktning socialpsykiatri. Här bor 70 äldre och funktionshindrade vårdtagare. Ferlin är beläget i Nyby i nära anslutning till Heidenstamstorg.

Förenade Care värnar om att ge vård, omsorg och service av hög kvalité. Vi erbjuder interna och externa utbildningar, friskvård på arbetsplatsen samt engagerade medarbetare som alla arbetar efter vårt motto: Omtanke – Vänlighet – Service. Verksamheten kännetecknas av att vi fokuserar på de boendes välbefinnande och trivsel. Värdighet och respekt för individen är självklarheter hos oss.

Vi eftersträvar en god arbetsmiljö där delaktighet och inflytande för våra medarbetare är en självklarhet. Tillsammans skapar vi en verksamhet där man trivs och känner sig stolt över den vård- och omsorg som vi tillhandahåller. Vår målsättning är att rekrytera de bästa medarbetarna och ge möjlighet till utveckling och inspiration i arbetet.

Arbetsuppgifter

Arbetsterapeut genomför ADL-bedömningar, utprovning, förskrivning och träning av hjälpmedel. Du ansvarar också för att hålla förflyttningsutbildning för övrig personal tillsammans med fysioterapeut.

Som arbetsterapeut hos oss är du en självklar och viktig medlem i ledningsgruppen där du ständigt är med och påverkar samt utvecklar vår verksamhet. Du har ett nära samarbete med fysioterapeut, Leva Livet Inspiratör, sjuksköterskor, vårdhundsförare, gruppledare och omvårdnadspersonal. Du ser det som en naturlig del av ditt arbetssätt att arbeta tillsammans med omvårdnadspersonalen i handledande syfte. I din roll som arbetsterapeut ingår du i vårt Leva Livet team vars uppgift är att skapa en meningsfull vardag för våra äldre.

Kvalifikationer

Du är legitimerad arbetsterapeut gärna med erfarenhet inom äldreomsorg/geriatrik. Du är självständig med god problemlösningsförmåga. Du är innovativ, handlingskraftig, ansvarstagande, flexibel och har nära till skratt.

Vi söker dig som gärna har några års erfarenhet och är trygg i din roll som arbetsterapeut. Du trivs med att arbeta både med och för människor, har ett mycket gott bemötande och god samarbetsförmåga. Du har lätt att anpassa dig till nya situationer och personer. Arbetet kräver också att du har en god social förmåga och vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Arbetstid/Varaktighet

100 %. Tillsvidareanställning, 6 månaders provanställning tillämpas. Dagtid mån-fre.

Lön

Månadslön enligt överenskommelse. Kollektivavtal finns.

Tillträde

Snarast enligt överenskommelse.

Kontaktperson
Lena Gustavsson, verksamhetschef, tel: 0739-015 636, e-post: lenag@forenadecare.com

Emma Bodén, biträdande verksamhetschef, tel: 072-085 70 59, e-post: emmabo@forenadecare.com

Ansökan
Välkommen med din skriftliga ansökan innehållande personligt brev och CV.

Sista ansökningsdag
Sista ansökningsdag 2022-06-15. Intervjuer kommer att hållas löpande under ansökningstiden.

Välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Arbetsterapeut sökes till Ferlin vårdboende

Förenade Care AB