medrek.se

logo

Arbetsterapeut Solglimman

Företag Forenede Care
Regioner
Kategorier
Utgår

2024-03-08

Ansök nu

Arbetsterapeut Solglimman

Har Du erfarenhet och intresse av omsorg av äldre samt tycker att det är viktigt att skratta och ha roligt på jobbet? Då är Du kanske den vi söker?

Solglimman är ett äldreboende med 25 platser med inriktning somatik, demens och korttid. Här är mötet mellan människorna det viktigaste, ständigt med individen i fokus. Vi arbetar med personcentrerad vård där allt vi gör utgår ifrån varje enskild vårdtagares specifika önskan och behov. Vår målsättning är att rekrytera och behålla de absolut bästa medarbetarna. Vi arbetar efter vår vision: vi vill göra skillnad för människan, för framtiden och för samhället.

Arbetsuppgifter

Arbetsterapeutiska bedömningar och insatser. Ergonomi- och förflyttningsutbildning för övrig personal. Som arbetsterapeut hos oss är du en självklar och viktig medlem i ledningsgruppen, där du ständigt är med och påverkar och utvecklar vår verksamhet. Du har ett nära samarbete med FT, SSK, verksamhetschef, samordnare och omvårdnadspersonal. Du ser det som en naturlig del av ditt arbetssätt att arbeta tillsammans med omvårdnadspersonalen i handledande syfte.

Kvalifikationer

Du är legitimerad arbetsterapeut med erfarenhet inom äldreomsorg/geriatrik. Du är självständig med god problemlösningsförmåga. Du är innovativ, handlingskraftig, ansvarstagande, flexibel och har nära till skratt.

Vi söker dig som gärna har några års erfarenhet och är trygg i din roll som arbetsterapeut. Du trivs med att arbeta både med och för människor, har ett mycket gott bemötande och god samarbetsförmåga. Du har lätt att anpassa dig till nya situationer och personer. Arbetet kräver också att du har en god social förmåga och vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan och CV. Intervjuer kommer att hållas löpande under ansökningstiden. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut.

Arbetstid/varaktighet

20-30%. Helgfria vardagar

Tillträde

Enligt överenskommelse

Lön

Enligt överenskommelse.

Kontaktpersoner

Michaela Brolin, verksamhetschef
E-post: michaela.brolin@forenedecare.se
Tel: 0767770112

Dela detta jobb

logo
Arbetsterapeut Solglimman

Forenede Care