medrek.se

logo

Arbetsterapeut sommarvikariat

Regioner
Kategorier
Utgår

2024-04-15

Ansök nu

Arbetsterapeut sommarvikariat

Om arbetsplatsen

LULEÅ + VÄRLDENS FRAMTID + GRÖN INDUSTRI + KARRIÄR + UNIVERSITETSSTAD + DRÖMARBETE + TRYGGHET + MIDNATTSLJUS + SKÄRGÅRD + NÄRHET + LIVSPUSSEL + SPELA ROLL + DU

Vill du också spela roll? Luleå kommun är en av Norrbottens största arbetsgivare och är en stad med stor framtidstro. Alla våra yrken har något gemensamt; vi har stor betydelse, vi gör skillnad, vi skapar förutsättningar för ett hållbart samhälle och livskvalitet för dagens och morgondagens Luleåbor.

Hej,
Vad kul att du är intresserad av jobbet som arbetsterapeut hos oss!

Vi söker nu medarbetare som är intresserad av att arbeta hos oss sommaren 2024. Tjänsteperioden kan vara från 1 juni 2024 - 31 augusti 2024 eller enligt överenskommelse. Tillsammans med ett gäng härliga kollegor får du vara med och bidra till att skapa värde och livskvalitet för brukare/patienter inskrivna i hemsjukvård och kommunens särskilda boenden. Hos oss är ingen dag den andra lik och utveckling sker hela tiden. Vi utvecklar löpande våra arbetssätt och hur vi använder ny teknik för att skapa en bra vardag för de patienter som behöver vårt stöd och vår hjälp. I denna process arbetar vi med ett löpande urval, detta innebär att du kan bli kallad till intervju med kort varsel och att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag passerat.

Arbetsuppgifter

I arbetsuppgifterna ingår att göra bedömningar och föreskriva insatser utifrån brukares/patienters förutsättningar och behov. Syftet med insatserna är att möjliggöra aktivitet och delaktighet genom råd, stöd, träning, behandling, anpassning av miljön och föreskrivning av hjälpmedel. En stor del av uppdraget handlar om att handleda, utbilda och informera personal och anhöriga/närstående om insatserna. Även uppföljning, utvärdering och dokumentation av genomförda insatser förekommer.

Arbetstiden är förlagd dagtid mellan 07:30 och 16:15. Du har möjlighet till flextid.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har ett genuint intresse och engagemang för att arbeta med människor i olika åldrar och med olika funktionsnedsättningar som behöver hjälp och stöd i sin vardag. Du som söker ska vara utbildad arbetsterapeut och inneha B-körkort. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete inom rehabilitering och hjälpmedelsutprovning i egna hem och/eller särskilt boende samt erfarenhet av dokumentation och/eller journalföring.

Som person ska du vara strukturerad, stresstålig, samarbetsorienterad och relationsskapande. I denna process lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper. Vi ser fram emot att ta del av din ansökan!

Anställningens omfattning

Anställningsform : Tidsbegränsad anställning

Omfattning : Heltid

Tidsbegränsad till : 2024-08-31

Ansökan

Ansök senast: 2024-04-15

Referensnummer : C174262

Anställning

Antal annonserade arbetstillfällen : 2

Kontakt

Kontaktperson

Nina Berggård

Enhetschef

Mobiltelefon

Telefon 0920-45 52 89

E-postadress

Facklig företrädare

Barbro Kågström

Sveriges arbetsterapeuter

Mobiltelefon

Telefon 0920-45 50 03

E-postadress

Övrigt

Tillsammans spelar vi en viktig roll. Varje dag, året om, för Luleå. Vi vill skapa goda förutsättningar för dig och ett hållbart arbetsliv. Hos oss är det viktigt att du utvecklas, trivs, mår bra och känner arbetsglädje. Vi har många förmåner som bland annat friskvårdsbidrag och möjlighet att hyra boende i Riksgränsen och Stockholm.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, vi välkomnar medarbetare med olika bakgrund och arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla. Luleå kommun ser heltid som en rättighet och deltid som en möjlighet. Det är meriterande om du har kunskaper i finska, samiska och/eller meänkieli eftersom dessa nationella minoritetsspråk är vanligt i våra verksamheter.

Dela detta jobb

logo
Arbetsterapeut sommarvikariat

Luleå kommun - Socialförvaltningen