medrek.se

logga

Arbetsterapeut till äldreboende i Sollentuna

Regioner
Kategorier
Utgår

2022-08-11

Ansök nu

Arbetsterapeut till äldreboende i Sollentuna

A&O är ett vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget har verksamhet i flera kommuner, har ca 1 600 vårdplatser och sysselsätter omkring 2 500 medarbetare inom äldreomsorg. A&O vill skapa en positiv miljö och omsorg för människor i behov av särskilt boende och vård. Vårt mål är att man ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet.

Vi söker nu en Arbetsterapeut till vår verksamhet Ribbings backe i Sollentuna

Ribbings backe är ett modernt äldreboende i hemlik miljö byggt 2006. Boendet ligger centralt nära Edsbergs centrum, naturen och olika affärer.

 Det finns 48 trevliga lägenheter uppdelat på tre plan med små avdelningar om åtta boende. Vi har två avdelningar för omvårdnad och fyra för personer med demenssjukdom. På varje enhet finns trivsamma gemensamma utrymmen för måltider och samvaro.

Arbetsbeskrivning:

Arbetsterapeutens uppgift är att tillsammans med sjukgymnasten bistå den boende att bibehålla sina funktioner och få en meningsfull dag. Du gör olika bedömningar såsom ADL, förflyttning och bedömning av hjälpmedelsbehov för att få en helhetsbild av vad den boende behöver för att klara vardagen. Vidare ingår förskrivning, utprovning samt uppföljning av hjälpmedel. Handledning/utbildning av personal, teamarbete, fallprevention och deltagande i vårdplaneringar är viktiga delar av arbetet. 

Vi vill att våra medarbetare ska vara positiva, engagerade och vilja bidra till att utveckla verksamheten genom delaktighet och ansvar. Vi arbetar aktivt med arbetsmiljö och att medarbetarna ska må bra, bland annat genom att erbjuda friskvårdsbidrag. 

Egenskaper:

 Arbetet är självständigt, kräver flexibilitet samt god samarbetsförmåga. 

Meriter:

Erfarenhet av äldreomsorg är meriterande

Övrigt:

Arbetstid/Varaktighet: 50% Tillsvidare, provanställning tillämpas. 

Tillträdesdatum: enligt överenskommelse

Lön: Individuell lön enligt överenskommelse

Alla anställningar inom företaget omfattas av kollektivavtal. 

Intervjuer kan ske fortlöpande och tjänster kan tillsättas innan ansökningstidens slut. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Har du frågor angående anställning på Ribbings backe kontakta:
Verksamhetschef, Regina Daramy
Mail: regina.daramy@ansvarochomsorg.se
Telefon: 0761-60 09 77

Dela detta jobb

logga
Arbetsterapeut till äldreboende i Sollentuna

A&O Ansvar och Omsorg