medrek.se

logga

Arbetsterapeut till äldreboende i Stockholm, Gärdet

Regioner
Kategorier
Utgår

2022-02-11

Ansök nu

Arbetsterapeut till äldreboende i Stockholm, Gärdet

A&O är ett vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget har verksamhet i flera kommuner, har ca 1 500 vårdplatser och sysselsätter omkring 2 500 medarbetare inom äldreomsorg. A&O vill skapa en positiv miljö och omsorg för människor i behov av särskilt boende och vård. Vårt mål är att man ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet.

Vi söker nu en Arbetsterapeut till vår verksamhet Kampementet i Stockholm, Gärdet.

Verksamheten innehåller 96 ljusa och trevliga lägenheter med eget pentry och badrum. Lägenheterna är fördelade på sex våningsplan där det finns gemensamma utrymmen för aktiviteter och måltider samt en gemensam balkong. Av de 96 platserna är 48 avsedda för personer med demenssjukdom och 48 platser för personer med somatiska sjukdomar.

Kampementet har även en trevlig innegård som erbjuder möjlighet till utevistelse och aktivitet.

Du som önskar arbeta hos oss är trygg i din arbetsroll, har erfarenhet av att arbeta med äldre vårdtagare, du har lätt för att samarbeta, har ett positivt sinnelag och kan handleda omvårdnadspersonal.

Arbetsbeskrivning:

Arbetsterapeutens uppgift är att tillsammans med sjukgymnasten bistå den boende att bibehålla sina funktioner och få en meningsfull dag. Du gör olika bedömningar såsom ADL, förflyttning och bedömning av hjälpmedelsbehov för att få en helhetsbild av vad den boende behöver för att klara vardagen. Vidare ingår förskrivning, utprovning samt uppföljning av hjälpmedel. Handledning/utbildning av personal, teamarbete, fallprevention och deltagande i vårdplaneringar är viktiga delar av arbetet.

Vi vill att våra medarbetare ska vara positiva, engagerade och vilja bidra till att utveckla verksamheten genom delaktighet och ansvar. Vi arbetar aktivt med arbetsmiljö och att medarbetarna ska må bra, bland annat genom att erbjuda friskvårdsbidrag. Arbetet är självständigt, kräver flexibilitet samt god samarbetsförmåga.

Kvalifikationer:

För att motsvara de kompetenskrav som vi ställer på dig är det en förutsättning att du är legitimerad arbetsterapeut gärna med erfarenhet inom äldreomsorgen. Du är intresserad av att jobba i en äldreomsorg som utgår från individen i ett helhetsperspektiv. Du har lätt för att arbeta såväl självständigt som i team. Du är lösningsinriktad, lyhörd och har god samarbetes- och kommunikationsförmåga. En känsla för teknik och IT är meriterande då hantering och programmering av trygghetslarm ingår i arbetsuppgifterna. Du ska ha erfarenhet och god kunskap i det systematiska kvalitetsarbetet.

Övrigt:

Arbetstid/Varaktighet: 50 % Tillsvidare, provanställning tillämpas.

Tillträdesdatum: enligt överenskommelse

Lön: Individuell lön enligt överenskommelse

Alla anställningar inom företaget omfattas av kollektivavtal.

Intervjuer kan ske fortlöpande och tjänster kan tillsättas innan ansökningstidens slut. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Har du frågor angående anställning på Kampementet kontakta:

Verksamhetschef, Svjetlana Blagojevic

Mail: svjetlana.blagojevic@ansvarochomsorg.se

Dela detta jobb

logga
Arbetsterapeut till äldreboende i Stockholm, Gärdet

A&O Ansvar och Omsorg