medrek.se

logga

Arbetsterapeut till äldreboenden i Skånes Fagerhult och Glimåkra

Regioner
Kategorier
Utgår

2022-09-12

Ansök nu

Arbetsterapeut till äldreboenden i Skånes Fagerhult och Glimåkra

A&O är ett vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget har verksamhet i flera kommuner, har ca 1 600 vårdplatser och sysselsätter omkring 2 500 medarbetare inom äldreomsorg. A&O vill skapa en positiv miljö och omsorg för människor i behov av särskilt boende och vård. Vårt mål är att man ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet.

 

Vi söker nu en Arbetsterapeut till våra verksamheter Solhaga och Solglimman med intresse för äldreomsorg som vill jobba timmar eller på konsultbasis.

 

Solhaga är ett profilboende som riktar sig till personer som har demenssjukdom som framträdande personlighetsförändringar och till personer med psykiska funktionsnedsättningar och som önskar en säker och trygg miljö där de kan bo och utvecklas.

Solglimman är ett vård- och omsorgsboende för personer med demenssjukdom eller omvårdnadsbehov. Vi erbjuder även korttidsplatser för personer med rehabiliteringsbehov.
 

Arbetsbeskrivning:

Arbetsterapeutens uppgift är att tillsammans med Fysioterapeuten bistå den boende att bibehålla sina funktioner och få en meningsfull dag. Du gör olika bedömningar såsom ADL, förflyttning och bedömning av hjälpmedelsbehov för att få en helhetsbild av vad den boende behöver för att klara vardagen. Vidare ingår förskrivning, utprovning samt uppföljning av hjälpmedel. Handledning/utbildning av personal, teamarbete, fallprevention och deltagande i vårdplaneringar är viktiga delar av arbetet. 

Vi vill att våra medarbetare ska vara positiva, engagerade och vilja bidra till att utveckla verksamheten genom delaktighet och ansvar. Vi arbetar aktivt med arbetsmiljö och att medarbetarna ska må bra, bland annat genom att erbjuda friskvårdsbidrag. 

 

Egenskaper: 

Arbetet är självständigt, kräver flexibilitet samt god samarbetsförmåga. 

 

Meriter:

Erfarenhet av äldreomsorg är meriterande

 

Övrigt:

Arbetstid/Varaktighet: timmar/konsultbasis, provanställning tillämpas.

Tillträdesdatum: enligt överenskommelse

Lön: Individuell lön enligt överenskommelse

Alla anställningar inom företaget omfattas av kollektivavtal. 

Intervjuer kan ske fortlöpande och tjänster kan tillsättas innan ansökningstidens slut. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Har du frågor angående anställning på Solhaga/Solglimman kontakta:
Bitr Verksamhetschef, Luiza Gashi
Mail: luiza.gashi@ansvarochomsorg.se 
Telefon: 0767- 77 01 25

Dela detta jobb

logga
Arbetsterapeut till äldreboenden i Skånes Fagerhult och Glimåkra

A&O Ansvar och Omsorg