medrek.se

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.
Länssjukvård psykiatri och habilitering samordnar länssjukvården för vuxenpsykiatri, barn- och ungdomspsykiatri samt habilitering i Region Västernorrland. Länssjukvårdsverksamheterna bedrivs vid tre sjukhus, Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik, och vid ett antal mottagningar som är förlagda till flera orter i länet. Området har cirka 700 anställda.

Barn och ungdomspsykiatri har cirka 120 medarbetare, med mottagningar i Härnösand, Sollefteå, Sundsvall/Ånge och Örnsköldsvik. I Sundsvall bedrivs också dagverksamhet i egen regi och slutenvård i samverkan med vuxenpsykiatrin och barn- och ungdomsmedicin.

BUP tar emot barn och ungdomar med allvarlig barnpsykiatrisk problematik i behov av specialiserade insatser. Vi använder evidensbaserade behandlingsmetoder som bygger på bl.a. systemiskt, psykodynamiskt och kognitivt synsätt. All behandling sker i nära samverkan med familj, övrigt nätverk och andra vårdgivare såsom skola och socialtjänst.

Vi söker nu en arbetsterapeut för en vikariatsanställning som sträcker sig till 2023-12-31 med tillträde enligt överenskommelse.

Arbetsuppgifter

Som arbetsterapeut hos oss på BUP i Sollefteå ligger huvudfokus på att utreda och vara behjälplig vid de aktivitetsnedsättningar som bland annat neuropsykiatrisk problematik kan innebära i vardagen för patienter. Arbetsterapeuten gör bland annat utredningar inom vardagsfunktion, finmotorik, sömn, sensorik och perception. Du ger behandling vad gäller kognitivt stöd i vardagen, hjälpmedelsförskrivning och stöd/utbildning till föräldrar och skola. I arbetsterapeutens roll ingår också att ge information, handledning och konsultation till personal, patient och anhöriga samt samverka med andra vårdgivare och myndigheter.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är examinerad arbetsterapeut. Har du arbetat inom sjukvården sedan tidigare, gärna mot barn och unga på exempelvis BUP eller Habiliteringen, är det meriterande för tjänsten. B-körkort erfordras.

Som person är du självgående och besitter förmågan att själv driva ditt arbete genom att planera, organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt. Tjänsten ställer krav på att du kan väga samman komplex information och olika typer av hänsynstaganden och visar omdöme vid uttalanden, agerande och beslut. Vidare ser vi att du som person samarbetar bra med andra och har förmågan att relatera till andra på ett lyhört och smidigt sätt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vid eventuellt erbjudande om anställning kommer utdrag ur Polisens belastningsregister att begäras ut.

Varmt välkommen med din ansökan!

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställning

Vikariat

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2023-01-31

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Johanna Hedman

Enhetschef

Telefon: 0738011645

E-post: johanna.hedman@rvn.se

 

Karin Nordhage

SACO

Telefon: +4661184485

E-post: karin.nordhage@rvn.se

 

Sara Hägesten

Arbetsterapeut

Telefon: 0620-19278

logga

Arbetsterapeut till BUP-mottagningen, Sollefteå

Regioner
Kategorier
Utgår

2023-01-31

Ansök nu

Dela detta jobb