medrek.se

logo

Arbetsterapeut till Enebacken i Stockholm

Företag Forenede Care
Regioner
Kategorier
Utgår

2023-12-10

Ansök nu

Arbetsterapeut till Enebacken i Stockholm

Vi söker nu en arbetsterapeut med erfarenhet till vår verksamhet Enebacken i Åkersberga. Du kommer ha hand om våra 2 korttidsavdelningar.

Vi har sjuksköterska dygnet runt. På dagtid finns arbetsterapeut, fysioterapeut, kurator och aktivitetscoach att tillgå i huset

Vi erbjuder omsorg och service av hög kvalitet genom personlig, kundanpassad samt professionell organisation. För att lyckas med detta är några av nycklarna motiverade, engagerade och nöjda medarbetare. 

Enebacken är ett vård- och omsorgsboende med totalt 108 platser. 2 avdelningar är avsedda för korttids- och växelvård. 3 avdelningar är somatiska och resterande 7 avdelningar har inriktning mot personer med demenssjukdom. 

Hos oss får du kompetenta och hängivna chefer som stöttar och utvecklar dig i din roll som arbetsterapeut och i din utveckling på Forenede Care. Vi driver ett företag där du är med och växer tillsammans med oss.  

Arbetet innebär att självständigt ansvara för arbetsterapeutinsatser inom äldreomsorgen. Som arbetsterapeut arbetar du med hela personen och dennes fysiska och kognitiva förmågor. Du jobbar självständigt och i team. Gör funktions- och aktivitetsbedömningar och arbetar med träning i aktivitet. Provar ut och förskriver hjälpmedel. Instruera, delegera och handleda omvårdnadspersonal. Arbeta i nära samarbete med fysioterapeut, omvårdnadspersonal, sjuksköterskor, arbetsterapeutkollega. Redogöra för den enskildes aktivitetsförmåga på vårdplaneringsmöten 

Beskrivning av tjänsten

Vi söker just nu en kollega på sysselsättningsgrad på 80% med provanställning på 6 månader.

För att vara aktuell för tjänsten behöver du:

  • Legitimerad arbetsterapeut

  • Goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift

Vi ser det även som meriterande ifall du har tidigare erfarenhet inom äldreomsorg.

För att trivas i tjänsten bryr du dig om dina medmänniskor, är bra på att skapa relationer, har ett stort engagemang och är serviceinriktad. Hos oss jobbar vi i team såväl som självständigt så det är viktigt att du är bekväm i den miljön.  

Känner du igen dig i ovan? Sök redan idag, vi rekryterar löpande!

Innan vi erbjuder anställning ska du uppvisa oöppnat utdrag ur polisens belastningsregister. I den mån det begärs ska du även uppvisa giltigt svenskt arbetstillstånd, exempelvis ett pass eller godkänt arbetstillstånd från Migrationsverket.

Vad får du av oss?

  • Påverkan. Vi jobbar ständigt för förbättring för att kunna erbjuda den mest högkvalitativa omsorgen och som undersköterska får du dagligen möjlighet att påverka hur vi arbetar.

  • Personlig utveckling samt kompetensutveckling. Vi kompetensutvecklar oss tillsammans för att tillsammans växa och nå företagets mål.

  • Trygghet och kollektivavtal. Du får en långsiktig och engagerad arbetsgivare som ser människor som sin viktigaste resurs.

  • Motion. Friskvårdsbidrag.

Om Forenede Care

Forenede Care är ett av Sveriges ledande vård- och omsorgsföretag med 7400 medarbetare.
Vi har varit verksamma i Sverige sedan 1998. Hos oss kan du vara trygg som arbetstagare då vi ser våra medarbetare som vår viktigaste resurs. Med en kultur fylld av värme, glädje och stort engagemang arbetar vi kvalitativt med fokus på att alla vi arbetar för att alla ska få leva livet, hela livet.

Utöver äldreboende har vi verksamheter som bedriver hemtjänst, ASiH, palliativ vård, personlig assistans och hemsjukvård.

Du är efterlängtad - välkommen till oss!

Dela detta jobb

logo
Arbetsterapeut till Enebacken i Stockholm

Forenede Care