medrek.se

Arbetsterapeut till Infektionsavdelningen och Hjärtavdelningen

Regioner
Kategorier
Utgår

2023-02-05

Ansök nu

Arbetsterapeut till Infektionsavdelningen och Hjärtavdelningen

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Jämtland Härjedalen är livskvaliteten i fokus. Här är den storslagna naturen alltid nära. Här bor du trivsamt och kan fylla din fritid med upplevelser. Vår vision är god hälsa och vi vill vara en region som du längtar till och växer i. Hos oss jobbar du med kollegor från många yrken, med både spets och bredd i kompetensen. Du är också medlem i vår personalförening som erbjuder en mängd olika och roliga aktiviteter.

Vi söker en arbetsterapeut som är intresserad av utvecklingsarbete och ständiga förbättringar i den kliniska vardagen. Verksamheten står inför nya utmaningar inom arbetsterapin då vi ser att den akuta sjukvården förändras och våra arbetsuppgifter påverkas. Vi söker dig som vill påverka och utveckla arbetsterapin inom medicinkliniken på Östersunds sjukhus. Du kommer att ingå i en enhet med arbetsterapeuter och fysioterapeuter som arbetar inom medicinska specialiteter. Vi erbjuder en arbetsplats med härliga arbetskamrater, fin sammanhållning och omsorg om varandras arbetsmiljö. Tillsammans driver vi arbetsterapin inom akutsjukvården framåt. Vi ser utbildning och förbättringsarbeten som en naturlig del av arbetet. Huvudansvarsområden kommer att vara inom Infektionskliniken och vid Hjärtenheten. Arbetsterapeuten är här en viktig kompetens för att bedöma kognitiv status inför hjärtoperationer samt efter längre tids IVA vård. Arbetsterapeuten bidrar med sin specifika kompetens i teamen på vårdavdelningarna.

Arbetsbeskrivning

Arbetsuppgifterna består framför allt av kartläggning och bedömning av aktivitetsförmåga och kognitiva funktioner efter akut insjuknande. Du är en självklar del i teamet runt patienten där samverkan med nästa vårdnivå är viktig.
Exempel på arbetsuppgifter kan vara bedömning av aktivitets- och kognitiv förmåga inför hemgångsplanering och behov av fortsatt rehabilitering. Bedömning av hjälpmedelsbehov, förskrivning samt utprovning av hjälpmedel är andra viktiga uppgifter. I arbetet ingår journalföring samt överrapportering till kollegor i nästa led i vårdkedjan som tex slutenvårdsrehabilitering, öppenvård och kommun.

Vi erbjuder dig
- Inskolning i ditt tempo med erfarna kollegor
- Introduktion inom samtliga specialiteter inom medicinkliniken
- Möjlighet till certifiering inom strokevård och teamrehabilitering
- Möjlighet till vidare studier som delvis sker på arbetstid
- Vi erbjuder boende i närheten till sjukhuset om du har behov av detta

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut. Som person är du flexibel och har lätt för att prioritera ditt arbete. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Andra uppgifter

Vi ser gärna att du inkommer med din ansökan så snart som möjligt, då intervjuer påbörjas och genomförs löpande under ansökningstiden.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
http://www.regionjh.se

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid,
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.
Avslutning:

Kontaktpersoner

Namn: Anna Sandström
Enhetschef
Telefon: 063-15 49 69
Email: anna.sandstrom@regionjh.se
Namn: Tanja Pirainen
Arbetsterapeut
Telefon: 063 - 15 30 00 (vxl)
Email:

Fackliga kontaktpersoner

Namn: Caroline Risslén
Fysioterapeut
Telefon: 063-14 75 00 (sökning via vxl)
Email: caroline.risslen@regionjh.se

Ansökan

Referensnummer: Persr/53/2023
Sista ansökningsdag: 2023-02-05

Dela detta jobb

Arbetsterapeut till Infektionsavdelningen och Hjärtavdelningen

Region Jämtland Härjedalen- Hälso- och sjukvård