medrek.se

logga

Arbetsterapeut till Kampementets äldreboende på Gärdet

Regioner
Kategorier
Utgår

2022-08-11

Ansök nu

Arbetsterapeut till Kampementets äldreboende på Gärdet

A&O är ett vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget har verksamhet i flera kommuner, har ca 1 600 vårdplatser och sysselsätter omkring 2 500 medarbetare inom äldreomsorg. A&O vill skapa en positiv miljö och omsorg för människor i behov av särskilt boende och vård. Vårt mål är att man ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet.

Vi söker nu en Arbetsterapeut till vår verksamhet Kampementets äldreboende i Stockholm (Gärdet)

Arbetsbeskrivning:

Arbetsterapeutens uppgift är att tillsammans med sjukgymnasten bistå den boende att bibehålla sina funktioner och få en meningsfull dag. Du gör olika bedömningar såsom ADL, förflyttning och bedömning av hjälpmedelsbehov för att få en helhetsbild av vad den boende behöver för att klara vardagen. Vidare ingår förskrivning, utprovning samt uppföljning av hjälpmedel. Handledning/utbildning av personal, teamarbete, fallprevention och deltagande i vårdplaneringar är viktiga delar av arbetet. 

Vi vill att våra medarbetare ska vara positiva, engagerade och vilja bidra till att utveckla verksamheten genom delaktighet och ansvar. Vi arbetar aktivt med arbetsmiljö och att medarbetarna ska må bra, bland annat genom att erbjuda friskvårdsbidrag. 

Egenskaper

Arbetet är självständigt, kräver flexibilitet samt god samarbetsförmåga.

Kvalifikationer: Arbetsterapeutsutbildning 

Meriter:

Erfarenhet av äldreomsorg är meriterande

Övrigt:

Arbetstid/Varaktighet: 50% på kampementet eller 100% uppdelat på två olika verksamheter, den ena är på Kampemntetet och den andra är på Enebacken i Åkersberga, Tillsvidare, provanställning tillämpas. 

Tillträdesdatum: Snarast eller enligt överenskommelse

Lön: Individuell lön enligt överenskommelse

Alla anställningar inom företaget omfattas av kollektivavtal. 

Intervjuer kan ske fortlöpande och tjänster kan tillsättas innan ansökningstidens slut. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Har du frågor angående anställningen kontakta: enhetschef/MAR, Ahmed Ibrahim Mail: ahmed.ibrahim@ansvarochomsorg.se

Dela detta jobb

logga
Arbetsterapeut till Kampementets äldreboende på Gärdet

A&O Ansvar och Omsorg