medrek.se

Arbetsterapeut till Kommunrehab i Finspång

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-10-09

Ansök nu

Arbetsterapeut till Kommunrehab i Finspång

Finspång är den attraktiva kommunen i en spännande region där vi skapar utveckling och livskvalitet genom samverkan, öppenhet och nytänkande.

Finspångs kommun har idag drygt 22 000 invånare. Kommunen präglas av tillväxt, utveckling och befolkningsökning sedan 2009 – vilket ställer krav på såväl investeringar i infrastruktur, bostäder och fastigheter som på en utvecklingsorienterad organisation. Näringslivet domineras av högteknologiska internationella industrier. Närheten till naturen och ett stort utbud av idrotts- och motionsanläggningar, bland annat ett äventyrsbad med friskvårdsanläggning, är några av våra lokala plusvärden.

Genom Vision 30/35 siktar vi på att bli 30 000 invånare år 2035. I arbetet med detta är skolor och utbildning utpekade som centrala framgångsfaktorer. Finspångs kommun arbetar aktivt för att de globala målen för hållbar utveckling, Agenda 2030, ska prägla kommunens styrning och ledning.

Kommunen är organiserad i sektorer under en verksamhetsnämnd; kommunstyrelsen. Finspångs kommun har cirka 1 800 anställda. Vi blev utsedda till Årets Employer Branding-kommun 2018 och var nominerade till Årets kulturkommun 2018. Vi siktar på att söka Sveriges Kvalitetskommun 2021.

Beskrivning
Är du utbildad arbetsterapeut och vill ta chansen att utvecklas i din yrkesroll? Då har du här möjlighet att ansluta till oss på Kommunrehab i Finspång!

Kommunrehab består i dagsläget av 8st arbetsterapeuter och 5st fysioterapeuter som samarbetar nära och utför insatser inom hemsjukvård, äldreomsorg och LSS-verksamhet.

Vi utgår från gemensamma lokaler vilket gör att det alltid är nära till samarbete och kollegialt stöd i vardagen.

Nu har vi medarbetare som inom kort kommer gå på en längre föräldraledighet och vi behöver därför stärka upp vår bemanning.

Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter kommer vara inriktade främst mot hemsjukvård och äldreomsorg, men hur fördelningen ser ut bestämmer ni även gemensamt i arbetsgruppen.

Huvudsakliga arbetsuppgifter
- utreda, planera, genomföra, följa upp rehabiliteringsåtgärder
- förskriva hjälpmedel enligt förskrivningsprocessen
- utreda behov av anpassningar i den fysiska och sociala miljön
- dokumentera och arbeta i verksamhetssystem
- utbilda, instruera och handleda personalgrupper
- samverkan internt och externt

Kvalifikationer
-Legitimerad arbetsterapeut
-B-körkort

Villkor
Vikariat med 100% sysselsättningsgrad fram till och med 2020-09-30 med möjlighet till förlängning. Tillträde tidigast 2019-10-01 eller enligt överenskommelse.

Finspångs kommun strävar efter att erbjuda heltidsanställningar. Det innebär att arbetet kan komma att utföras på flera enheter i kommunen.

Övrig information

Vi har en förmånsportal genom företaget Benify; Fördel Finspång, där alla våra medarbetare får ta del av förmåner, rabatter och andra erbjudanden av många olika slag, exempelvis friskvårdsbidrag.

För att ge bästa möjliga service till våra kommuninvånare eftersträvar vi en personalsammansättning som speglar mångfalden i Finspångs kommun.

Finspångs kommun är finskt förvaltningsområde vilket bland annat innebär att vi satsar på att ha finskspråkig personal i våra kärnverksamheter. Vi ser därför gärna sökande som har goda kunskaper i finska, eller andra språkkunskaper, som kan bidra till utveckling av våra verksamheter.

I Finspångs kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

Inför rekryteringsarbetet har Finspångs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Dela detta jobb

Arbetsterapeut till Kommunrehab i Finspång

Finspångs kommun