medrek.se

logo

Arbetsterapeut till Liljeforstorg 4

Företag Forenede Care
Regioner
Kategorier
Utgår

2024-03-07

Ansök nu

Arbetsterapeut till Liljeforstorg 4

Har Du erfarenhet och intresse av omsorg av äldre samt tycker att det är viktigt att skratta och ha roligt på jobbet? Då är Du kanske den vi söker?

Förenade Care Liljefors Torg 4 öppnade sommaren 2012 och är ett vårdboende för 70 personer med olika behov av omsorg och stöd - omvårdnad, demens och socialpsykiatri. Vi vill att de som bor på Förenade Care Liljeforstorg 4 ska få vård och omsorg av absolut högsta kvalitet. Här är mötet mellan människorna det viktigaste, ständigt med individen i fokus. Vi arbetar med personcentrerad vård där allt vi gör utgår ifrån varje enskild vårdtagares specifika önskan och behov. Vår målsättning är att rekrytera och behålla de absolut bästa medarbetarna. Vi arbetar efter vår vision: vi vill göra skillnad för människan, för framtiden och för samhället.

Arbetsuppgifter
Arbetsterapeutiska bedömningar och insatser. Ergonomi- och förflyttningsutbildning för övrig personal. Som arbetsterapeut hos oss är du en självklar och viktig medlem i ledningsgruppen, där du ständigt är med och påverkar och utvecklar vår verksamhet. Du har ett mycket nära samarbete med patientansvarig FT, SSK, läkare, MAS, verksamhetschef, enhetschef, gruppledare och omvårdnadspersonal. Du ser det som en naturlig del av ditt arbetssätt att arbeta tillsammans med omvårdnadspersonalen i handledande syfte.

Kvalifikationer
Du är legitimerad arbetsterapeut med erfarenhet inom äldreomsorg/geriatrik. Du är självständig med god problemlösningsförmåga. Du är innovativ, handlingskraftig, ansvarstagande, flexibel och har nära till skratt.

Vi söker dig som gärna har några års erfarenhet och är trygg i din roll som arbetsterapeut. Du trivs med att arbeta både med och för människor, har ett mycket gott bemötande och god samarbetsförmåga. Du har lätt att anpassa dig till nya situationer och personer. Arbetet kräver också att du har en god social förmåga och vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan och CV. Intervjuer kommer att hållas löpande under ansökningstiden. Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut.

Arbetstid/varaktighet
85-100%, tillsvidareanställning. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.
Tjänstgöring helgfri måndag-fredag.

Tillträde
Enligt överenskommelse

Lön
Enligt överenskommelse.

Kontaktpersoner
Emma Bodén, verksamhetschef
E-post: emmabo@forenedecare.se
Tel: 0733-150186

Sarai Brännkärr, enhetschef
E-post: saraib.uppsala@forenedecare.se
Tel: 0739-015640

Dela detta jobb

logo
Arbetsterapeut till Liljeforstorg 4

Forenede Care