medrek.se

Arbetsterapeut till Medpro Clinic Rehab Åmål

Företag Medpro Clinic
Regioner
Kategorier
Utgår

2019-09-21

Ansök nu

Arbetsterapeut till Medpro Clinic Rehab Åmål

Är du Modig, Glad och Ärlig? Då passar du in i vår organisation!

Vi driver Rehab i Trollhättan, Alingsås, Vänersborg, Brålanda, Lilla Edet och Åmål. Teamet består idag av ca 30 personer men vi växer och behöver förstärkning till vårdcentalen i Åmål, gärna med tre års erfarenhet.

Vårt mål som Rehabenhet är att erbjuda patienter bästa möjliga tillgänglighet och vård. Verksamheterna drivs med ett flertal engagerade och kunniga team med patienten i fokus och med god service. Vi har ett nära samarbete med vårdcentralens läkare och sjuksköterskor och har med dem regelbundna teamträffar för att lägga upp en plan för hur vård och rehabilitering kan ges på bästa sätt utifrån patientens behov. Det ska vara givande och kul att arbeta hos oss!    

Arbetsuppgifter 
Du kommer att ingå i teamet runt patient tillsammans med sjukgymnast/fysioterapeut och övriga kollegor på vårdcentralen. Arbetsuppgifterna innebär bland annat att arbeta aktivt med rehabilitering, utföra olika typer av bedömningar av personer med funktionsnedsättning och aktivitetsbegränsningar utifrån Vårdval rehab krav- och kvalitetsbok. Utprovning och förskrivning av hjälpmedel ingår i arbetsuppgifterna.   
Vi arbetar enligt Vårdval Rehab Västra Götaland

Kvalifikationer

Leg arbetsterapeut, gärna med tre års erfarenhet av primärvård eller öppenvård. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper, flexibilitet och samarbetsförmåga. Det är meriterande om du har handledarutbildning samt kunskap kring multimodal rehabilitering.
För att passa för detta uppdrag bör du vara nyfiken på att arbeta i en händelserik miljö där du går in med din fulla potential och nyfikenhet. Givetvis lägger vi stor vikt på personlig lämplighet.
Krav på B-körkort.

Vi erbjuder 

  • Ett stimulerande, omväxlande och utvecklande arbete
  • Stabila och trevliga arbetskamrater
  • Tydlig och närvarande ledning
  • Fortlöpande erfarenhetsutbyte samt ett nära samarbete med samtliga yrkesgrupper
  • Fortlöpande utbildning och individuell utveckling
  • En spännande och lärorik organisation i ständig utveckling
  • Möjlighet att påverka ditt schema och arbetstid
  • Måltidsuppehåll: Du får betald rast/lunch och tjänar in tiden vilket betyder att du schemamässigt får en arbetstidsförkortning med ca 30-45 minuter.

Arbetstid:  Arbetstiderna är schemalagda mellan 07:30-17:00
Lön:  Individuell lönesättning och kollektivavtal finns

Förmåner: Tjänstepension, friskvårdbidrag, medlemskap i personalklubben och fri sjukvård.

Läs gärna mer på vår hemsida under "Lediga tjänster". Här kan du också ta del av vad våra kollegor tycker om sitt arbete på Medpro Clinic.

Intervjuer kommer att ske löpande

Medpro Clinic driver idag sex vårdcentraler i Västra Götalandsregionen och till dessa är det knutet rehab enheter samt specialistvård för bland annat hudsjukdomar.  Vi är idag ca 220 anställda och driver vård i privat regi på likvärdiga villkor som offentliga verksamheter, allt sker inom ramen av avtal med Västra Götalands Regionen. Verksamheterna drivs med ett flertal engagerade och kunniga team med patienten i fokus och med god service. Medpro Clinic är medlemmar i Vårdföretagarnas arbetsgivarorganisation Almega där vi också har tecknat vårt kollektivavtal. Vi är en stabil arbetsgivare med korta beslutsvägar och med stor möjlighet för den enskilda medarbetaren att kunna påverka sitt arbete. 

Dela detta jobb

Arbetsterapeut till Medpro Clinic Rehab Åmål

Medpro Clinic