medrek.se

Arbetsterapeut till omväxlande arbete i äldrevården

Regioner
Kategorier
Utgår

2018-08-16

Ansök nu

Arbetsterapeut till omväxlande arbete i äldrevården

Vi söker
Vi söker nu flera entusiastiska och självständiga leg arbetsterapeuter för Attendos räkning för tillsvidareanställning till deras Vård-och Omsorgsboenden i Stockholm.
På Attendo arbetar man teambaserat och i den här tjänsten ingår du i ett rehabteam där du arbetar tillsammans i par med sjukgymnast på två enheter. På varje boende har man ett tätt samarbete med teamet där bland annat sjuksköterska, sjukgymnast och undersköterskor ingår för att tillsammans bidra till att varje individs behov tillgodoses.

I din yrkesroll är du noggrann, ansvarsfull, kreativ och flexibel och kan leda och organisera ditt arbete. Du har förmågan att prioritera och fatta egna beslut. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

Självklart tycker du om utmaningar och vill bidra till verksamhetens utveckling.

Vi ser gärna att du är erfaren arbetsterapeut då arbetet är mångfacetterat men även du som nyexaminerad arbetsterapeut är välkommen med din ansökan.
Datavana och goda kunskaper i svenska språket är ett krav (dokumentationskrav).

Arbetsuppgifter
I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att självständigt kunna utföra ADL-bedömningar för de boende, att prova ut och beställa hjälpmedel samt att instruera omvårdnadspersonalen hur olika hjälpmedel ska användas. I tjänsten ingår även;
- hålla förflyttningsutbildningar för verksamhetens personal
- handleda personal
- uppföljning och utvärdering av insatta åtgärder
- kontrollansvar för de hjälpmedel som enheterna har
- deltagande i kvalitetsarbete på enheterna
- samtal med anhöriga
- stötta personalen och hjälpa dem att planera för aktiviteter med boende.

Anställning
Tillsvidareanställning med start omgående. Heltid eller deltid. Dagtid måndag-fredag. Individuella lönevillkor - en extra kompensation utgår då arbete utförs på två eller flera enheter.
Som ett av Sveriges ledande vårdföretag är Attendo en trygg arbetsgivare med bland annat kollektivavtal, avtalsförsäkringar och möjlighet till kompetensutveckling. Hos oss finns goda chanser att utvecklas och göra karriär.

Ansökan
Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss. Ansök genom att klicka på knappen ”Skicka ansökan”. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten var vänlig och kontakta kontaktpersonen för respektive annons. Urval och intervjuer sker löpande, vi tar tacksamt emot din ansökan snarast.

Om oss
Vårdlänken Bemanning och Rekrytering hyr ut och rekryterar kompetent och kvalificerad personal så som läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, sjukgymnaster, arbetsterapeuter, socionomer samt övrig vård- och omsorgspersonal.

Vi har över 20 års erfarenhet av bemanning inom vård och omsorg. Våra uppdragsgivare är både privata och offentliga aktörer inom hälsovård, sjukvård och omsorg över hela Sverige. Det gör oss till helhetsleverantör inom vård- och omsorgsområdet.

Läs mer om oss på vår hemsida www.vardlanken.se. Gå även in och gilla oss på Facebook www.facebook.com/vardlanken

Dela detta jobb

Arbetsterapeut till omväxlande arbete i äldrevården

Vårdlänken Bemanning & Rekrytering