medrek.se

Vill du ha en arbetsdag med variation, ingå i en arbetsgrupp om tolv arbetsterapeuter och arbeta i nya fräscha lokaler i en positiv och utvecklande miljö? Välkommen till oss på Paramedicin! Här arbetar arbetsterapeuter, dietister, fysioterapeuter, kuratorer och logopeder tillsammans och gentemot sjukhusets olika enheter som består av både öppen- och slutenvård. Hos oss har vi också sjukhusets utskrivningsteam. Här på Paramedicin har vi en forsknings-och utvecklingsgrupp som stimulerar till utveckling av våra professioner, till god handledning av studenter, till arbete med ständiga förbättringar i vårt dagliga arbete samt till att arbeta med välmående i vår arbetsmiljö. Vi handleder studenter och ser det som en viktig del av vårt yrkesutövande.

Arbetsterapeut på Södertälje sjukhus:
Som arbetsterapeut hos oss kommer du att ha ansvar för tre avdelningar, två med inriktning internmedicin, den ena med profil hjärtsjukdom, den andra med profil infektion, lung- och mag/tarmsjukdom, den tredje avdelningen har inriktning geriatrik och också några akutsomatiska platser. Att vara ansvarig för de här avdelningarna ställer krav på att du kan prioritera och vara flexibel, då uppgifter kan variera inom och mellan dagarna. Du kommer att samarbeta med andra yrkeskategorier, såsom fysioterapeuter, sjuksköterskor, läkare och undersköterskor. Du tar ansvar för och utför utifrån planering, de arbetsterapeutiska insatserna. Dina arbetsuppgifter består i att kartlägga patientens aktivitetsförmåga och boende, utföra ADL-bedömningar, bedöma behov av och prova ut hjälpmedel samt vid behov göra hembesök. I dina arbetsuppgifter ingår också till stor del att ha kontakt med patienters anhöriga, med vårt utskrivningsteam, med primärvårdens arbetsterapeuter eller annan del i rehabiliteringskedjan. Arbetet hos oss innebär att man har ansvar för en eller flera olika enheter och att man täcker för varandra vid olika typer av frånvaro, som exempelvis semester, studier och sjukfrånvaro. Det är därför viktigt att du förutom de avdelningar du har ansvar för också kan tänka dig att täcka på andra avdelningar, när du arbetar hos oss.

Dina personliga egenskaper:  
Vi söker dig som är trygg och säker i din roll som arbetsterapeut och som tycker att det är roligt och utmanande att få arbeta på flera av avdelningarna på sjukhuset. Det är viktigt att du har god samarbetsförmåga, samt att du kan arbeta självständigt och ta egna beslut. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

 

Dina kvalifikationer:
Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut, gärna med yrkeserfarenhet, men det är inte ett krav.

 

Anställningsform:  
Anställningen är ett vikariat, 75-100 % , med anställning så snart som möjligt och 4-6 månader framöver.

 

Om Södertälje sjukhus:  

Södertälje sjukhus ligger centralt i Södertälje med mycket goda kommunikationer med pendeltåg och buss. Här finns goda karriärmöjligheter och en kultur som ger dig möjlighet att påverka på riktigt. Alla medarbetare uppmuntras att utvecklas genom vårt unika program för kompetensutveckling, Humanistisk Medicin. På vårt KTC, Kliniskt Träningscentrum, erbjuder vi också praktisk vidareutbildning på plats. Det är viktigt att alla som arbetar här mår bra och därför erbjuder vi även friskvårdsbidrag och tillgång till både friskvårdskonsult och träningslokaler. Läs om våra medarbetare här.  

 

Bifoga både personligt brev och Cv. Välkommen med din ansökan!  

 

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

 

Södertälje sjukhus är ett kombinerat akutsjukhus med planerad specialist- och förlossningsvård och närsjukhus med geriatrik, palliativ vård och ASIH, inom Region Stockholm. Här finns en trygg, tillgänglig och modern hälso- och sjukvård. Våra 1 200 medarbetare uppmuntras till samarbeten mellan verksamhetsområden och kunskapsutbyten. Som anställd får du tillgång till unik kompetensutveckling och möjlighet att göra karriär. Tillsammans tar vi Stockholm framåt. Läs mer här och följ oss i sociala medier.

Arbetsterapeut till Södertälje Sjukhus

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-11-03

Ansök nu

Dela detta jobb