medrek.se

Arbetsterapeut till sommarvikariat

Regioner
Kategorier
Utgår

2020-04-05

Ansök nu

Arbetsterapeut till sommarvikariat

Är du legitimerad arbetsterapeut och nyfiken på akutsjukvård? Nu söker vi sommarvikarier till Karolinska Universitetssjukhuset!

Vi erbjuder

Karolinska Universitetssjukhuset har som uppdrag från Region Stockholm att erbjuda högspecialiserad sjukvård och att bedriva forskning och utbildning.  

Medicinsk enhet Arbetsterapi och Fysioterapi består av cirka 200 medarbetare, varav många har specialistkompetens och/ eller är disputerade. Här möter du engagerade och kunniga chefer och kollegor och en stimulerande arbetsmiljö. 

Vill du få möjlighet att prova hur det är att arbeta på Sveriges största akutsjukhus? Då ska du läsa vidare!

Om tjänsten

Som arbetsterapeut är du en viktig del i teamet kring patienten. Du utför tidiga interventioner grundat på din professionella bedömning. Dina insatser är en viktig del för att skapa förutsättningar för en säker planering av vårdtiden, säker utskrivning, minskad risk för återinläggning samt att utvärdera vårdresultat. Information och undervisning av patienter och anhöriga ingår i arbetsuppgifterna.

Arbetet sker i nära samarbete med andra professioner som till exempel sjuksköterskor och läkare samt kollegor inom övriga hälsoprofessioner såsom sjukgymnaster/fysioterapeuter, kuratorer med flera.

Annonsen avser vikariat under hela eller delar av semesterperioden (juni-augusti), enligt överenskommelse. Vi tillämpar individuell lönesättning.

Vi söker   

Vi söker dig som är intresserad av akutsjukvård och vill arbeta på ett högspecialiserat sjukhus där tempot ibland är högt och arbetsuppgifterna varierande.

Som person är du nyfiken, flexibel och påläst. Du förväntas kunna arbeta både självständigt och i team. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.    

Kvalifikationer

Krav: Legitimerad arbetsterapeut.

Erfarenhet inom akutsjukvård och magisterexamen är meriterande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om rekryteringsprocessen

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Funktion Hälsoprofessioner ansvarar för Karolinska Universitetssjukhusets hälsofrämjande och sjukdomsförebyggande vård. Funktionen består av drygt 600 arbetsterapeuter, dietister, fysioterapeuter, kuratorer, logopeder och psykologer som arbetar med patientens hälsa, livskvalitet och vardagsfunktion som gemensam nämnare.

Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning.

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus.

 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte, på grund av GDPR. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

logo

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

 

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Dela detta jobb

Arbetsterapeut till sommarvikariat

Karolinska Universitetssjukhuset