medrek.se

Arbetsterapeut till utbildningsteam

Företag TioHundra
Regioner
Kategorier
Utgår

2018-08-31

Ansök nu

Arbetsterapeut till utbildningsteam

Om oss

Är du arbetsterapeut med intresse för utbildningar och har pedagogiska ambitioner? Då har vi ett skräddarsytt uppdrag till dig! 

Vi erbjuder dig att tillsammans med fysioterapeut bli vårt nya utbildningsteam. 

Del av tjänsten arbetar du med arbetsterapeutiska insatser på äldreboende. 

Vi är en del av Tiohundra – det kompletta vårdbolaget i Roslagen. Här finns allt från Norrtälje sjukhus till hemtjänst, vårdcentraler, äldreboenden, BVC, mödravård, funktionsstöd, psykiatri och personlig assistans. Vi jobbar aktivt med forskning och nya tekniska lösningar, som elektroniska läkemedelslistor och journaler på surfplattor. Vårt arbete har uppmärksammats både nationellt och utomlands, och har gett oss flera fina utmärkelser. I patientenkäten har vår akutmottagning och en av våra vårdcentraler utsetts till bäst i Sverige. I vår medarbetarundersökning har vi topplacering inom Stockholms läns landsting. 

Du når oss enkelt med bekväm och wifi-utrustad direktbuss från Stockholm.   

Om tjänsten

Utbildningsteamet planerar och utför utbildningar för vårdpersonal i förflyttningsteknik. Ett viktigt uppdrag för en god omvårdnad och en bra arbetsmiljö! 

Du arbetar även med våra kunder på äldreboende. Här är du en del av ett team med fysioterapeut, sjuksköterskor, undersköterskor och vårdbiträden. Du handleder teamet i ett rehabiliterande förhållningssätt. 

Arbetsuppgifterna består till stor del av bedömningar, träning samt hjälpmedelsförskrivning. 

Framtidens vård kräver nya arbetssätt och idéer och vi arbetar mycket med förbättringar av verksamheten. Vi använder ett digitalt signeringssystem för ordinationer som legitimerad personal lägger in i systemet och vårdpersonal signerar när det utförts. Dina och övriga teamets idéer och förslag till utveckling av verksamheten välkomnas. 

Om dig

Du är legitimerad arbetsterapeut. 

Erfarenhet av utbildning är meriterande. 

Erfarenhet av arbete med äldre är meriterande. 

Det är viktigt att du är trygg i din profession och kan arbeta både på egen hand och i samverkan med andra professioner. 

Körkort B för manuell växellåda och körvana är ett krav. Vi har tjänstebilar. 

Du delar vår värdegrund som bygger på delaktighet, trygghet och respekt.     

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet.   

Anställningsintervjuerna sker löpande så vänta inte med din ansökan!

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 
 

Stockholms läns landsting är en av landets största arbetsgivare med ett livsviktigt uppdrag. Vi ger två miljoner invånare en effektiv kollektivtrafik och en god hälso- och sjukvård i landets snabbast växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Vårdbolaget Tiohundra är en del av den unika Norrtäljemodellen, som kännetecknas av gränsöverskridande verksamhet och samordnade vård- och omsorgskedjor.

Vi ägs av kommunalförbundet Sjukvård och omsorg i Norrtälje, ett samarbete mellan Stockholms läns landsting och Norrtälje kommun.

Med våra ca 2 500 medarbetare är vi Norrtälje kommuns största arbetsgivare.

Läs mer om Tiohundra på vår webbplats tiohundra.se. eller följ oss på sociala medier där vi heter @tiohundraab.

Sista ansökningsdag: 2018-08-31

Yrkesområde

Arbetsterapeuter

Arbetsplats

Norrtälje

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning

Heltid

Kontakt

Susanne Karlsson 

Enhetschef

 0176-327439

Fackliga representanter

Nås via växel 0175-10100

Referensnummer

153937

Dela detta jobb

Arbetsterapeut till utbildningsteam

TioHundra