medrek.se

Arbetsplatsbeskrivning

Vill du arbeta i team och vara med och utveckla framtidens primärvård mot Nära Vård? Söker du ett spännande, självständigt och utvecklande arbete på en trivsam arbetsplats? Vi välkomnar nu en ny arbetsterapeut till Närvårdsområde Östersund! 

I närvårdsområde Östersund är vi i nuläget 3 arbetsterapeuter som arbetar mot regionens hälsocentraler. En utökning sker nu till 5 arbetsterapeuter för att möta nära vård. Vi har ett nära samarbete med regelbundna yrkesträffar. Den utlysta tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, med basplacering vid Brunflo Hälsocentral.

Vi erbjuder dig en fin arbetsplats att växa och utvecklas på, härliga kollegor med bred erfarenhet och expertis och två engagerade enhetschefer. Varmt välkommen med din ansökan!

Arbetsbeskrivning

Sedvanliga arbetsterapeutiska arbetsuppgifter som bland annat innefattar bedömning av aktivitetsförmåga, interventioner i form av anpassningar i miljö och aktivitet, stöd i struktur och rutiner, träning och förskrivning av hjälpmedel.

Vi har ett nära samarbete med hälsocentralens övriga personal och har med dem regelbundna teamträffar för att lägga upp en plan för vård och rehabilitering. Samverkan med andra vårdgivare eller aktörer är också en viktig del i arbetet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut och ser gärna att du har bred erfarenhet och känner dig trygg i din yrkesroll. Arbetet kräver hög grad av självständighet.

Stor hänsyn tas till personlig lämplighet.

B-körkort är ett krav.

Andra uppgifter

Urval och intervjuer sker löpande. Vill du veta mer om jobbet är du varmt välkommen att höra av dig till oss!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid, 
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.
Avslutning: 

Kontaktpersoner

Namn: Helene Wikström
Enhetschef Brunflo HC
Telefon: 070-2651622
Email: helene.wikstrom@regionjh.se

Fackliga kontaktpersoner

Namn: Maria Olofsson
Arbetsterapeut primärvården
Telefon: 
Email: maria.1.olofsson@regionjh.se

Ansökan

Referensnummer: Persr/669/2023
Sista ansökningsdag: 2023-12-03

Arbetsterapeut välkomnas till Östersunds närvårdsområde – Brunflo HC

Regioner
Kategorier
Utgår

2023-12-03

Ansök nu

Dela detta jobb