medrek.se

Som arbetsterapeut kommer du att ha en viktig roll på avdelningen, en geriatrisk vårdavdelning med blandade diagnoser. Arbetet innehåller ADL-bedömning/-träning, utprovning av hjälpmedel, boendebedömning samt viss gruppverksamhet. Du kommer också delta i vårdplaneringar och överrapporterar till primärvård och kommun.

Välkommen att utveckla dig inom bemanning tillsammans med oss på Mix Medicare. Vi erbjuder dig utveckling i karriären genom många intressanta tjänster, goda villkor samt konkurrenskraftig lön.

Just nu söker vi på hel-/deltid 2 arbetsterapeuter i södra Stockholm för kortare eller längre uppdrag, för kunds räkning.

Arbetsterapeutexamen, ett genuint intresse för människor och att du sätter patienten i fokus är våra grundläggande krav. Vi lägger stor vikt vid din ansvarstagande förmåga och att du kan arbeta både självständigt och i grupp. Du är bekväm i din yrkesroll, engagerad och flexibel. Vi värdesätter också att du är van att planera, är duktig på att samarbeta och bidrar till ett gott arbetsklimat. Självklart måste du kunna kommunicera på svenska.

Mix Medicare är ett auktoriserat och certifierat bemanningsföretag med lång erfarenhet inom vårdsektorn, vi startade redan 2002. Medlemskapet i Almega gör att vi har kollektivavtal, ett gott försäkringsskydd och avtalsenlig pension för våra medarbetare. ”Noggrant utvald personal” är en av våra ledstjärnor och tack vare våra medarbetare har vi dessutom utnämnts till högsta kreditvärdighet (AAA). Vi är mycket stolta över att kunna lämna Nöjd kund-garanti till våra samarbetspartners.

Arbetsterapeuter i södra Stockholm

Företag Mix Medicare
Regioner
Kategorier
Utgår

2018-10-07

Ansök nu

Dela detta jobb