medrek.se

Som arbetsterapeut kommer att ha en viktig roll på äldreboendet och inom hemsjukvården. I arbetet ingår att planera, utföra samt dokumentera hälso- och sjukvård utifrån varje enskild vårdtagares förutsättningar och behov.

• Utredning, åtgärder och uppföljning av arbetsterapeutiska insatser.
• Utprovning, förskrivning och inköp av hjälpmedel.
• Anpassning av miljö samt utfärdande av intyg.
• Handledning och utbildning i förflyttningsteknik och kognition till personal.
• Dokumentation i datajournal samt insatsmätningar.
• Kartläggning i samarbete med LSS-handläggare.
• Samarbete med externa vårdkontakter och aktörer.

Just nu söker vi på hel-/deltid 2 arbetsterapeuter till äldreboende och hemsjukvård omgående i Uppsala, för kunds räkning.
Arbetsterapeutexamen med minst ett års erfarenhet, kunskap om kognitiva hjälpmedel, ett genuint intresse för människor och att du sätter patienten i fokus är våra grundläggande krav.

Vi lägger stor vikt vid din ansvarstagande förmåga och att du kan arbeta både självständigt och i grupp. Du är bekväm i din yrkesroll, engagerad och flexibel. Vi värdesätter också att du är van att planera, är duktig på att samarbeta och bidrar till ett gott arbetsklimat. Körkort krävs i tjänsten. Självklart måste du kunna kommunicera på svenska.

Mix Medicare är ett auktoriserat och certifierat bemanningsföretag med lång erfarenhet inom vårdsektorn, vi startade redan 2002. Medlemskapet i Almega gör att vi har kollektivavtal. Ett gott försäkringsskydd och avtalsenlig pension gäller för våra medarbetare. ”Noggrant utvald personal” är en av våra ledstjärnor och tack vare våra medarbetare har vi dessutom utnämnts till högsta kreditvärdighet (AAA). Och vi är mycket stolta över att kunna lämna Nöjd kundgaranti till våra samarbetspartner.

Arbetsterapeuter till äldreboende och hemsjukvård omgående i Uppsala

Företag Mix Medicare
Regioner
Kategorier
Utgår

2018-10-16

Ansök nu

Dela detta jobb