medrek.se

Arbetsterapeuter till medicinkliniken, Östersunds sjukhus

Regioner
Kategorier
Utgår

2023-01-29

Ansök nu

Arbetsterapeuter till medicinkliniken, Östersunds sjukhus

Arbetsplatsbeskrivning

I Region Jämtland Härjedalen är livskvaliteten i fokus. Här är den storslagna naturen alltid nära. Här bor du trivsamt och kan fylla din fritid med upplevelser. Vår vision är god hälsa och vi vill vara en region som du längtar till och växer i. Hos oss jobbar du med kollegor från många yrken, med både spets och bredd i kompetensen. Du är också medlem i vår personalförening som erbjuder en mängd olika och roliga aktiviteter.

Vi söker arbetsterapeuter som är intresserade av utvecklingsarbete och ständiga förbättringar i den kliniska vardagen. Verksamheten står inför nya utmaningar inom arbetsterapin då vi ser att den akuta sjukvården förändras och våra arbetsuppgifter påverkas. Vi söker dig som vill påverka och utveckla arbetsterapin inom medicinkliniken på Östersunds sjukhus. Du kommer att ingå i en enhet med arbetsterapeuter och fysioterapeuter som arbetar inom medicinska specialiteter. Vi erbjuder en arbetsplats med härliga arbetskamrater, fin sammanhållning och omsorg om varandras arbetsmiljö. Tillsammans driver vi arbetsterapin inom akutsjukvården framåt. Vi ser utbildning och förbättringsarbeten som en naturlig del av arbetet.

Denna rekrytering avser två tjänster, en tillsvidare och en tidsbegränsad till och med 2024-08-31. Vänligen ange i din ansökan vilken av tjänsterna du är intresserad av.

Arbetsbeskrivning

Arbetsuppgifterna består framför allt av kartläggning och bedömning av aktivitetsförmåga och kognitiva funktioner efter akut insjuknande. Du är en självklar del i teamet runt patienten där samverkan med nästa vårdnivå är viktig.
Exempel på arbetsuppgifter kan vara bedömning av aktivitets- och kognitiv förmåga inför hemgångsplanering och behov av fortsatt rehabilitering. Bedömning av hjälpmedelsbehov, förskrivning samt utprovning av hjälpmedel är andra viktiga uppgifter. I arbetet ingår journalföring samt överrapportering till kollegor i nästa led i vårdkedjan som tex slutenvårdsrehabilitering, öppenvård och kommun.

Vi erbjuder dig
- Inskolning i ditt tempo med erfarna kollegor
- Introduktion inom samtliga specialiteter inom medicinkliniken
- Möjlighet till certifiering inom strokevård och teamrehabilitering
- Möjlighet till vidare studier som delvis sker på arbetstid
- Vi erbjuder boende i närheten till sjukhuset om du har behov av detta

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut. Som person är du flexibel och har lätt för att prioritera ditt arbete. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Andra uppgifter

Denna rekrytering avser två tjänster, en tillsvidare och en tidsbegränsad till och med 2024-08-31. Vänligen ange i din ansökan vilken av tjänsterna du är intresserad av.

Vi ser gärna att du inkommer med din ansökan så snart som möjligt, då intervjuer påbörjas och genomförs löpande under ansökningstiden.

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför vänligt men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.
http://www.regionjh.se

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid,
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.
Avslutning:

Kontaktpersoner

Namn: Anna Sandström
Enhetschef
Telefon: 063-15 49 69
Email: anna.sandstrom@regionjh.se
Namn: Tanja Pirainen
Arbetsterapeut
Telefon: 063 - 15 30 00 (vxl)
Email:

Fackliga kontaktpersoner

Namn: Caroline Risslén
Fysioterapeut
Telefon: 063-14 75 00 (sökning via vxl)
Email: caroline.risslen@regionjh.se

Ansökan

Referensnummer: Persr/711/2022
Sista ansökningsdag: 2023-01-29

Dela detta jobb

Arbetsterapeuter till medicinkliniken, Östersunds sjukhus

Region Jämtland Härjedalen- Hälso- och sjukvård