medrek.se

logga

Arbetsterapeuter till Sundsvall

Regioner
Kategorier
Utgår

2021-02-05

Ansök nu

Arbetsterapeuter till Sundsvall

Arbetsplatsbeskrivning

Region Västernorrland är en av länets största arbetsgivare med cirka 6500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att utveckla regionen, hälso- och sjukvården och tandvården. Hos oss får du möjlighet till ett arbete där du gör skillnad för invånarna, i ett län som erbjuder både aktivitet och avkoppling.

Specialistvården ansvarar för den specialiserade vården i länet. Förvaltningen är organiserad i ett antal länsverksamheter utifrån olika medicinska specialiteter. Våra sjukhusorter är Sundsvall, Sollefteå och Örnsköldsvik.

Länsverksamhet geriatrik, neurologi och rehabilitering har verksamhet inom specialiserad sluten- och öppenvård. Vi har cirka 360 medarbetare inom många olika yrkesgrupper.

På arbetsterapimottagningen vid Sundsvalls sjukhus har vi 25 arbetsterapeuttjänster. Vår personalgrupp är dynamisk och det finns en samlad bredd och spetskompetens i gruppen då vi både har erfarna medarbetare och dem som är nyare i sin yrkesroll. Vi kan erbjuda dig ett roligt och utvecklande arbete! Region Västernorrlands strävan är att medarbetarna ska uppleva det positivt att kompetensutveckla sig. Utgångspunkten är verksamhetens behov och medarbetarnas personliga utvecklingsplan.

Vi söker arbetsterapeut för tidsbestämt vikariat, perioden 2021-01-11--2021-08-29.

Arbetsuppgifter

Med patienten i fokus arbetar vi ofta i multiprofessionella team bestående av till exempel sjukgymnast/fysioterapeut, läkare, sjuksköterska, psykolog, kurator, undersköterska och logoped. Våra arbetsterapeuter är efterfrågade och har en tydlig roll i det personcentrerade arbetet med andra professioner. I arbetet ingår även att handleda studenter som gör sin VFU hos oss. Vi har väl inarbetade rutiner för introduktion och för dig som är nyanställd erbjuds en yrkescoach som stöd.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut gärna med yrkeserfarenhet men vi välkomnar även dig som är ny i din yrkesroll. Det är viktigt för oss att du har god förmåga att arbeta självständigt och ta ansvar för ditt eget arbete. Då vi arbetar i team är det även viktigt att du är en god kommunikatör med bra samarbetsförmåga och en vilja att arbeta tillsammans för att uppnå lyckade resultat. Du är flexibel och kan anpassa dig efter nya omständigheter samt se möjligheter till lösningar i situationer som kräver det. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Har du frågor om tjänsten eller vill veta mer om vår arbetsplats är du välkommen att kontakta oss.

Regionen arbetar sedan många år med att skapa förutsättningar för att bidra till friska och hälsosamma medarbetare. Du får tillgång till regionens friskvårdsanläggningar i Sundsvall, Härnösand, Örnsköldsvik samt Sollefteå. Genom din anställning hos oss har du flera anställningsförmåner som exempelvis tillägg till föräldraförsäkringen, extra semesterdagar när du fyllt 40 år, möjlighet att löneväxla till tjänstepension. Att du mår bra och trivs är viktigt för oss. Region Västernorrlands arbetsplatser är rökfria och vi tillämpar rökfri arbetstid.

Välkommen med din ansökan!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

Upplysningar/fackliga kontaktpersoner

Maria Sandquist

Enhetschef

Telefon: +4660182010

E-post: maria.sandquist@rvn.se

Anna-Lena Burström

Sveriges Arbetsterapeuter

Telefon: +4660145600

E-post: anna.lena.burstrom@rvn.se

Dela detta jobb

logga
Arbetsterapeuter till Sundsvall

Region Västernorrland