medrek.se

ÅRETS SOMMARUPPDRAG FÖR SJUKSKÖTERSKOR ÄR HÄR

Regioner
Utgår

2021-06-23

Ansök nu

ÅRETS SOMMARUPPDRAG FÖR SJUKSKÖTERSKOR ÄR HÄR

Genom långa samarbeten och upparbetade relationer har Medlink uppdrag över hela Sverige. Vi har många bemanningssjuksköterskor som testar olika platser varje år, några sjuksköterskor som testar på att jobba inom vårdbemanning för första gången. Samtidigt som flera sjuksköterskor väljer att söka till samma plats år efter år av olika anledningar.

VÅRDJOBB I SOMMAR

I år när vården varit extra ansträngd kommer många behöva ta ut sin ledighet i större utsträckning och vi har redan fått in uppdrag från Skåne ändå upp till Norrland. Hör gärna av er till oss för att få mer information om uppdrag som passar just dig.

TA MED FAMILJEN

Eftersom det rör sig om många uppdrag och att flera eftertraktade blir bemannade fort väljer Medlink att inte publicera alla lediga jobb vi har tillgängliga. Vi vill hellre skapa en profil kring dig och hitta ett uppdrag som passar dina intressen och önskemål. Avgörande faktorer är för många, ersättning, kompetensutveckling, anknytning, och möjlighet att kombinera familjens semester med sitt jobb.

Varför inte testa något helt nytt i sommar? Glöm inte att som hyrsjuksköterska på Medlink så tar vi hand om dina bokningar, planering och ser till att du har en bra vistelse under hela ditt uppdrag.

SOM KONSULT HOS MEDLINK:

  • Välj att jobba som konsult eller fakturera via bolag som underkonsult

  • Vi finns tillgänglig för dig 365 dagar om året

  • Stort urval av uppdrag, Medlink är upphandlade i alla Sveriges regioner, samt i många kommuner och privata verksamheter

  • Flexibel tjänstepensionsmodell

  • Arbetsskyddsförsäkring för tex arbetsskada och inkomstbortfall

  • Friskvårdsbidrag

ANSÖKAN

Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan till oss. Du kan även ringa oss på 08-52 52 88 00 om du har övriga frågor kring tjänsten.

Stämmer inte ovanstående beskrivning in på vad du önskar? Ring oss på 08-52 52 88 00 eller skicka in en intresseanmälan så hittar vi ett upplägg just för dig. Vi har ett stort urval av uppdrag från hela Sverige.

Dela detta jobb

ÅRETS SOMMARUPPDRAG FÖR SJUKSKÖTERSKOR ÄR HÄR

Medlink Nordic AB