medrek.se

Assistent till Funktionsområdeschef (verksamhetschef) till Funktionsområde Akut Solna

Regioner
Utgår

2019-04-30

Ansök nu

Assistent till Funktionsområdeschef (verksamhetschef) till Funktionsområde Akut Solna

Vi erbjuder 
Ett roligt och omväxlande arbete i en stimulerande arbetsmiljö med högt tempo och med ett viktigt uppdrag på vår arbetsplats. Tjänsten är tillsvidare på heltid med arbetstid helgfria vardagar. 
  
Om tjänsten 
Som chefsassistent är du den som stödjer funktionsområdeschefen med epost- och kalenderhantering, planering och samordning av möten, förbereder material, presentationer och utskick samt protokollföring. Din roll deltar i ledningsgruppen för funktionsområdet. I tjänsten ingår flera administrativa uppgifter av varierande karaktär som exempelvis patientärenden, fakturahantering och viss lönerapportering. 
 
Vi söker  
Vi söker dig med tidigare erfarenhet av en roll som chefsassistent till verksamhetschef eller motsvarande med ett strukturerat arbetssätt. Arbetet kräver att du är van att arbeta självständigt samt att du har en god förmåga att planera, genomföra och slutföra ditt arbete. Du kan hantera snabba förändringar och omprioriteringar utifrån verksamhetens behov och du uppmärksammar självständigt behov som kan uppstå och tar egna initiativ till lösningar. 
 
Kvalifikationer  
Tidigare erfarenhet som chefsassistent är ett krav. Du har mycket goda kunskaper i det svenska språket, både i tal och skrift. Rollen täcker flertalet kontaktområden, internt som externt, och du bör således ha en god kommunikation och vara trygg i din roll. Du har god IT-vana i Windowsmiljö och kan snabbt sätta dig in i nya system.  
  
Om du har tidigare erfarenhet av hälso- och sjukvårdsadministration samt dess IT-system är det en merit och om det dessutom är inom dygnet-runt-verksamhet är det ytterligare meriterande.  
 
Stor vikt läggs vid personliga egenskaper. 
 
För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:
1. CV
2. Personligt brev
 
Varmt välkommen med din ansökan!
 
  
Mer om Funktionsområde Akut Solna 
Funktion Akut är en av fem funktioner i Karolinska Universitetssjukhusets tematiska organisation och har verksamhet i Solna och i Huddinge. Funktionsområde Akut Solna består av Intensivakuten och Akut Slutenvård (IMA/AVA) för vuxna patienter. Den 1 maj ersattes Vuxenakuten i Solna med en ny vårdform, intensivakut, den första i Sverige. Intensivakuten tar emot patienter som är i akut behov av Karolinskas högspecialiserade resurser. Patienter som tas emot är trauma- och larmpatienter via ambulans eller helikopter, patienter i behov av akut tryckkammarbehandling eller hjärt-lungmaskin. Patienter som redan går under behandling på Karolinska kommer också, efter kontakt med sjukhuset, att kunna komma till Intensivakuten om de blir akut dåliga.  
Inom slutenvården tar vi emot patienter, som är i behov av våra specifika kompetenser och resurser, från sjukhusets alla teman och Intensivakuten.  
Funktionsområde Akut Solna har nyligen flyttat in i vår nya sjukhusbyggnad. Läs mer på karolinska.se 
 
 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo
Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning
Heltid
Kontakt
Nina Eklund Böö 
Assistent Funktionschef Funktion Akut
contacticon mobile 070-085 68 26, nina.eklund-boo@sll.se

Fackliga representanter
SACO: saco.karolinska.karolinska@sll.se
Kommunal: universitetssjukhuset.stockholm@kommunal.se
Vision: sektion20karolinska@fv.vision.se

Dela detta jobb

Assistent till Funktionsområdeschef (verksamhetschef) till Funktionsområde Akut Solna

Karolinska Universitetssjukhuset