medrek.se

logga

Assistent till kvinna i Helsingborg, 63%

Regioner
Kategorier
Utgår

2021-05-14

Ansök nu

Assistent till kvinna i Helsingborg, 63%

Arbetsbeskriving

På Assistanspoolen arbetar vi med människor och här finns plats för både livsglädje och allvar. Assistanspoolen är ett privat omsorgsföretag som utför personlig assistans sedan 1994 då LSS (1993:387), lag om stöd och service till vissa funktionshindrade trädde i kraft.

Företaget har idag ca 80 kunder med olika behov. Det kan vara allt från barn till äldre människor. Assistanspoolens affärsidé är att leverera kvalitativ anpassad personlig assistans och att synliggöra och tillgodose varje persons unika behov. Våra kunder har varierande psykiska och/eller fysiska funktionsnedsättningar. Vi vill alltid att vårt bemötande ska utifrån från ett professionellt förhållningsätt från kompetenta och engagerade medarbetare. Glädje och omtanke ska spegla verksamheten. Vårt varumärke står för "Omtanke och värme" och detta genomsyrar vårt sätt att bemöta våra kunder och varandra. I vår verksamhet arbetar vi efter våra värdeord; TEKK - Tillit, Engagemang, Kompetens och Kommunikation. Värdeorden betyder mycket för oss, vad betyder de för dig?

Roll och uppgift:

Att arbeta som personlig assistent innebär att ingå i ett sammanhang och i ett samarbete som bidrar till att en annan människas vardag fungerar.Nu söker vi en personlig assistent på en fast tjänst på 67% till vår kund i Helsingborg. Det finns möjlighet att arbeta upp tjänstgöringsgraden. Du kommer att arbetar dygnspass med sovande jour.

Kunden som söker en assistent är runt 40 med en medfödd CP-skada. Hon är en pigg glad tjej som gillar att ha trevligt, är utåtriktad och tycker om att vara ute bland nöjen. Vill gärna gå på teater, musikaler och till Sundspärlan om det är någon bra artist. Hon gillar att pyssla och måla och är gärna ute i parkerna när vädret tillåter det. Denna arbetsplatsen är helt rökfri.

Du som söker:

Att stödja en medmänniska i vardagen är en uppgift som kräver respekt, omtanke, kreativitet men också en humanitär livsinställning. Du som söker har en personlig trygghet och mognad som du har samlat på dig genom olika erfarenheter i livet. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete inom omvårdnad och/eller som personlig assistent. För att passa ihop med kunden tror vi att du är jordnära, empatisk och har förmåga att plocka fram ett humoristiskt perspektiv i vardagliga händelser.

Din ansökan ska innehålla dels ett CV och dels ett personligt brev där du beskriver varför du är intresserad av tjänsten, vem du är som person och vilka erfarenheter och utbildningar du har som är värdefulla i rollen som personlig assistent.

Intresserad?

Urval sker löpande och utvalda kandidater kommer kalls till intervju där ett utdrag från belastningsregistret skall vara med. Tjänsten skall tillsättas omedelbart. Välkommen med din ansökan redan idag!

Dela detta jobb

logga
Assistent till kvinna i Helsingborg, 63%

Assistanspoolen Omsorg Sweden AB