medrek.se

logga

Assistent till man i Viken, 35 %

Regioner
Kategorier
Utgår

2021-10-29

Ansök nu

Assistent till man i Viken, 35 %

Mannen som är i behov av en ny assistent bor tillsammans med sin hund och är förlamad från midjan och neråt. Han gillar att laga mat, safta och sylta och vara ute och snickra i sin verkstad. Han ser gärna en äldre sökande assistent och gärna manliga sökande. Tjänsten ligger på 35 % och innefattar arbete varannan helg. Möjlighet finns att hoppa in vid sjukdom och semester. Tjänsten skall tillsättas 1/10.

Arbetsbeskriving

Personlig assistent

På Assistanspoolen arbetar vi med människor och här finns plats för både livsglädje och allvar. Assistanspoolen är ett privat omsorgsföretag som utför personlig assistans sedan 1994 då LSS (1993:387), lag om stöd och service till vissa funktionshindrade trädde i kraft.

Företaget har idag ca 80 kunder med olika behov. Det kan vara allt från barn till äldre människor. Assistanspoolens affärsidé är att leverera kvalitativ anpassad personlig assistans och att synliggöra och tillgodose varje persons unika behov. Våra kunder har varierande psykiska och/eller fysiska funktionsnedsättningar. Vi vill alltid att vårt bemötande ska utifrån från ett professionellt förhållningsätt från kompetenta och engagerade medarbetare. Glädje och omtanke ska spegla verksamheten. Vårt varumärke står för "Omtanke och värme" och detta genomsyrar vårt sätt att bemöta våra kunder och varandra. I vår verksamhet arbetar vi efter våra värdeord; TEKK - Tillit, Engagemang, Kompetens och Kommunikation. Värdeorden betyder mycket för oss, vad betyder de för dig?

Roll och uppgift:

Att arbeta som personlig assistent innebär att ingå i ett sammanhang och i ett samarbete som bidrar till att en annan människas vardag fungerar.

Vi söker assistenter till en kund i Viken.

Mannen som är i behov av en ny assistent bor tillsammans med sin hund och är förlamad från midjan och neråt.

Han gillar att laga mat, safta och sylta och vara ute och snickra i sin verkstad.

Han ser gärna en äldre sökande assistent och gärna manliga sökande.

Tjänsten ligger på 35 % och innefattar arbete varannan helg. Möjlighet finns att hoppa in vid sjukdom och semester. Tjänsten skall tillsättas 1/10.

Du som söker:

Att stödja en medmänniska i vardagen är en uppgift som kräver respekt, omtanke, kreativitet men också en humanitär livsinställning. Du som söker har en personlig trygghet och mognad som du har samlat på dig genom olika erfarenheter i livet. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete inom omvårdnad och/eller som personlig assistent. För att passa ihop med kunden tror vi att du är jordnära, empatisk och har förmåga att plocka fram ett humoristiskt perspektiv i vardagliga händelser.

Din ansökan ska innehålla dels ett CV och dels ett personligt brev där du beskriver varför du är intresserad av tjänsten, vem du är som person och vilka erfarenheter och utbildningar du har som är värdefulla i rollen som personlig assistent.

Intresserad?

Urval sker löpande och utvalda kandidater kommer kalls till intervju. Välkommen med din ansökan redan idag!

Skicka in din ansökan senast 2021-10-29

Dela detta jobb

logga
Assistent till man i Viken, 35 %

Assistanspoolen Omsorg Sweden AB