medrek.se

Assistent till patientområdeschef för Patientområde Gastro hud och reuma

Ansök nu

Assistent till patientområdeschef för Patientområde Gastro hud och reuma

Vi erbjuder   
Patientområde Gastro hud och reuma ingår organisatoriskt i Tema Inflammation och Infektion. I vårt patientområde arbetar vi med högspecialiserad och specialiserad vård, forskning och utbildning inom reumatologi, dermatovenereologi och mag- och tarmsjukdomar. Vi har en stor öppenvårdsverksamhet i Huddinge, Solna och på Sesam city vid Norra Bantorget och slutenvårdsverksamhet i Solna. Vi kan erbjuda ett spännande omväxlande arbete inom ett område som är i stark utveckling och med forskning i världsklass.   
 
Om tjänsten   
Vi söker nu en assistent till Patientområdeschefen som ska ha sin huvudsakliga placering på Karolinska Universitetssjukhuset i Solna. Du kommer även att delta i möten som äger rum i Huddinge. Du förväntas vidareutveckla den administrativa rollen som chefsassistent och delta i det strategiska arbetet inom patientområdet. Du assisterar och stödjer chefen och är också delvis första linjechefers administrativa stöd. Du kommer att ansvara för mötesplanering, bokning av lokaler, utskick av kallelser och diverse dokument samt ingå i patientområdets ledningsgrupp. Du för minnesanteckningar, protokoll vid bland annat ledningsgrupps-, samverkans- och FoUU-möten samt tar fram underlag av olika slag och gör presentationer. Du kommer att ha en viktig roll vid administration av klinikens FoUU-verksamhet. Du ansvarar för diarieföring och är en av våra IT-kontakter, eTjänstekortsadministratörer och användarhanterare i TakeCare. Du är också delaktig i introduktion av nya läkare.   
 
Vi söker   
Vi söker dig som vill utveckla rollen som chefsassistent och som ser en utmaning i att hitta bättre och effektivare sätt att arbeta för att optimera det administrativa stödet till ledningen. Du ska ha lätt för att skapa relationer med övriga yrkeskategorier, ha god framförhållning och god organisations- och prioriteringsförmåga. Du kan arbeta självständigt och proaktivt samt kan hantera stundtals hög arbetsbelastning. Vi ser gärna att du är utåtriktad, öppen, positiv, lösningsorienterad och har hög social kompetens.   
 
Kvalifikationer   
Vi ser gärna att du har akademisk meritering samt behärskar utmärkt svenska och engelska. Du är en god kommunikatör och administratör. Du har ett strukturerat arbetssätt, har en god organisatorisk förmåga, är flexibel, trivs i en ständigt föränderlig miljö och är van att arbeta självständigt med högt tempo. God vana att hantera olika administrativa stödsystem och goda datakunskaper i MS Office är en förutsättning. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper, såsom servicekänsla, flexibilitet och mycket god samarbetsförmåga.   
 
Välkommen att söka! 
 
För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:   
1. Personligt brev   
2. CV  
 
Tema Inflammation och Infektion är ett sjukhusövergripande tema som ansvarar för vård, forskning och utbildning inom flera internmedicinska specialiteter som endokrinologi, njurmedicin, gastroenterologi, lungmedicin samt infektionssjukdomar, reumatologi, hud och venereologi. Vården är organiserad i 17 patientflöden baserade på likartade diagnoser och omfattar ett 70-tal patientgrupper. 
I temat är alla 1 200 medarbetare viktiga och delaktiga i utvecklingen av vården. Tema Inflammation och Infektion har en stor öppenvårdsprofil med stark klinisk forskning och nära samarbete med specialistvårdscentra. 
 
Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!
 

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 
Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Sök tjänsten”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. 

logo
Region Stockholm är en av landets största arbetsgivare och vi har ett livsviktigt uppdrag. Vårt ansvar är hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och att bidra till ett fritt och tillgängligt kulturliv i landets snabbaste växande region. Varje dag, dygnet runt.
http://www.sll.se/

Karolinska Universitetssjukhuset är idag ett av Europas främsta universitetssjukhus med cirka 16000 medarbetare.     

I Stockholmsregionen har vi ett särskilt ansvar för den högspecialiserade vården och tillsammans med Karolinska Institutet bedriver vi utbildning och världsledande forskning inom en rad olika områden.

Som universitetssjukhus är våra huvuduppdrag forskning, utbildning och utveckling av hälso- och sjukvård. Ett integrerat synsätt på vård, forskning och utbildning präglar såväl organisation och styrning som uppföljningen av vår verksamhet.  www.karolinska.se

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning
Heltid
Kontakt
Cecilia Carlens 
Patientområdeschef
contacticon phone 08-51776079

Fackliga representanter
Vision, Pernilla Helmersson, 070-167 12 99

Dela detta jobb

Assistent till patientområdeschef för Patientområde Gastro hud och reuma

Karolinska Universitetssjukhuset